Diamond painting #25: Action Diamond painting 30×40 cm Avec, begin 2024

Diamond painting 30x40cm Action Avec 2024 review
Reclame

Ook in het nieuwe jaar gaat Action weer verder met nieuwe Diamond painting sets. Dit keer hebben ze een nieuwe variant van de 30×40 cm diamond paintings. In dit artikel vertel ik er alles over en maakte ik all één diamond painting.

Action Diamond painting 30×40 cm (merk AVEC)

Bij Action verkopen ze nu 4 verschillende diamond paintings voor € 3,89 per stuk. Sommige setjes hebben bijzondere steentjes:

  • Leeuw, AB steentjes. Ik wist eerst niet wat dit was, maar het zijn een soort parelmoer/holografische steentjes.
  • Hond, metallic steentjes.
  • Bloemen, met steentjes met een bijzondere vorm.
  • Flamingo’s, gewone ronde steentjes.

Action Diamond painting avec voorbeelden

Inhoud Diamond painting 30×40 cm, begin 2024
De inhoud van deze diamond painting is hetzelfde als alle andere diamond paintings set bij Action, namelijk:

  • Vel met foto met patroon en lijmlaag
  • Steentjes (incl. de bijzondere steentjes)
  • Pen
  • Sorteerbak
  • Wax (om de steentjes makkelijk op te pakken met de pen)
  • Instructie

Action Diamond painting Avec assortiment 2024

Hoe werkt Diamond painting?

Advertentie

Heb je nog nooit een diamond painting gemaakt? Ik zal even kort uitleggen wat het is. Eigenlijk is diamond painten erg makkelijk en ook ontspannend om te doen. In het kort: verschillende kleuren steentjes plakken op de juiste plaats op een patroon. Door de verschillende steentjes te plakken ontstaat je diamond painting schilderij speciaal voor kerst.

Als eerste leg je het patroon met plaklaag voor je neer. Op de afbeelding zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Je kunt zelf kiezen waar je begint met het weghalen van de beschermlaag. Ik haal de beschermlaag ALLEEN weg op de plek waar ik ook de steentjes wil gaan plakken, zo bescherm je de plaklaag nog even op de andere delen. En niks is vervelender bij Diamond painting dan met je hand op de plaklaag te blijven plakken 😉 of dat de plaklaag op sommige delen niet meer plakt omdat ze stof op zit. Ik werk het liefst in vierkantjes bij diamond paintings met dit formaat. Dus eerst éénvierkant helemaal afmaken voordat ik aan een ander deel begin

Op het patroon staan letters, tekens en cijfers. Deze letters, tekens en cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe een paar steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Met de pen met op de punt wax pak je een steentje op uit het sorteerbakje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje. Dit herhaal je steeds tot je diamond painting af is.

Aan de slag met diamond painting Action begin 2024

De leeuw en de flamingo’s vond ik het leukste, maar ja, welke ga ik al eerste maken… Het werden de flamingo’s omdat de diamond painting zo mooi kleurrijk ik. Daar hou ik wel van! Zoals ik gewend ben van Action ging het maken van deze diamond painting helemaal goed. Het was een werkje maar ook deze diamond painting is af :-).
Action Avec Diamond painting 2024 voorbeelden flamingo

Action Diamond painting kwaliteit ervaringen 2024

Ga jij in 2024 ook weer lekker aan de slag met diamond painten? Of heb je een andere hobby die je wilt gaan oppakken?

De Diamond painting kaarten in dit artikel heb ik gekregen.

Advertentie

© Nobody ELSe

4 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.