DIY #40: Boekenlegger en paginamarkeerder maken

17 Responses

 1. Jenn schreef:

  Superleuk gedaan! Ik lees zeker nog echte boeken, maar meestal stop ik er gewoon iets tussen wat toevallig binnen handbereik ligt.

 2. Inge schreef:

  Heel leuk idee! Ik heb een haat/liefde verhouding met boekenleggers. Ik raak ze altijd kwijt en ik kan maar geen goede / fijne vinden. Meestal gebruik ik een kaart die ik ergens bij heb gekregen. En hey, je leest Karin Slaughter! 😉 Ik zie het wel!

 3. Manon schreef:

  Ontzettend leuke boekenleggers! De zeemeermin paperclips zijn zo schattig.
  Ik gebruik meestal gewoon een ansichtkaart als boekenlegger, maar nu wil ik er ook een zelf gaan maken. Thanks voor de inspiratie!

 4. Lilian schreef:

  Wat leuk! Dit zijn ook echt ideale cadeau’s voor kinderen. M’n dochter zit in groep 3 en ze leest meerdere boeken tegelijk, dus we hebben al een aantal boekenleggers zelf gemaakt. (iets minder professioneel dan deze haha). Maar zeker ook leuk om andere – nieuwe lezers – te geven!

 5. Yova schreef:

  Wat heb je mooie boekenleggers gemaakt. Zijn ook vrolijk. Meestal is altijd wel somber. Wat jij maakt niet. Knap werk!! Groetjes,

 6. Wat schattig! Die zeemeerminnetjes zijn ook heel leuk!

 7. M.Th. schreef:

  En of ik nog ouderwetse papieren boeken lees! Ik heb diverse boekenleggers, door anderen zelfgemaakt, zelfs van textiel, en ook reclame-boekenleggers. Er zijn mensen die ze sparen. Jouw boekenleggers zijn leuk om met kinderen samen te maken en die ze bijvoorbeeld als “tractatie” mee naar school kunnen nemen. Top!?

 8. Wat een leukerds. Ik hou echt wel van zelfgemaakte boekenleggers

 9. Connie. schreef:

  Mooi gemaakt. Zijn leuke kleine kadootjes!

 10. Romy schreef:

  Zowel de boekenlegger als de paginamarkeerder zien er heel tof uit! Wat leuk gedaan met die achtergrondjes en de stempels zijn ook erg leuk, vooral die met hondjes.

 11. lifestylemommys schreef:

  Oooooh wat zijn ze leuk! ?

 12. Yolanda schreef:

  Wat een mooie boekenleggers! Die met de monster is mijn favoriet.

 13. Kreanimo schreef:

  Heel mooi weer.

  Toffe stempels ook.

 14. Anja schreef:

  Die zijn leuk

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.