DIY #72: Bladeren schaaltjes maken voor in huis (budgetproof)

8 Responses

 1. Leuk! IK heb het vorig jaar eens geprobeerd, maar dan met gevormde klei (door de afdruk in een kommetje te leggen zodat getornd zou opdrogen. Dat mislukte helaas, het brak 🙁 Maar plat is ook leuk. Ga ik eens proberen met de kids.

 2. Morgaine schreef:

  Dit vind ik nu een super mooi idee! Wie weet ga ik hier ook een keer mee aan de slag. Echt heel leuk en goed gevonden!

  X

 3. Ria Scholtes schreef:

  Je site is altijd genieten, daarvoor dank ! Kun je misschien ook een keer uitleggen wat je kunt doen Craft Deco stencils ? gr. RiA

 4. Myriam schreef:

  Wat ontzettend leuk gemaakt!
  Bedankt voor dit top idee.

 5. • Wat leuk is deze.
  • Binnen kort komt der ook op mijn blog een leuke artikel op die je gezien moet hebben 😉

 6. Dat is leuk zeg! Ik bedenk me dat ik nog van dat soort klei boven heb. Ook verfspray van action maar dat is een beetje de blauwtint hier van jouw site maar net een beetje meer naar het groene. Dat past wel hier in huis maar ik weet alleen niet of dat mooi is haha.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL