DIY #76: Maak je eigen winterse kerstdecoratie

12 Responses

 1. Lisa schreef:

  Leuk! Ik had een eerdere blog van je bewaard voor zo’n kerst tafereeltje in een pot. Heb nu alles in huis, dus dat komt op tafel te staan. En ik heb een zakje sneeuw, dus misschien wat over om nog wat extra te doen.

 2. Morgaine schreef:

  ERg leuk, maar nee, dat is van lang geleden om zelf te maken, wij vieren geen kerst, er hangt 1 guirlande met lichtjes en dat is genoeg 😉 Wie weet ooit weer, maar nee, gedoe, opzetten, neer zetten, en straks weer opruimen, de woonkamer is nog niet eens klaar qua make over, wel in de verf nu, en de gordijnen hangen, nu de rest nog… plankjes, de mandala’s moeten nog opgehangen worden, bla.. foto’s afgedrukt en lijstjes… kortom genoeg te doen nog!

  X

  • Els schreef:

   Hier staat de kerstboom ook nog niet. Heb heel lang getwijfeld, maar ik ga hem toch maar zetten deze week denk ik. Toch wel gezellig in deze rare tijd. X

   • Morgaine schreef:

    ~proest~ Liefst heeft de kerstboom net naar de kringloop gebracht, wie weet denk ik nog aan een tafelmodelletje 😉 je weet wel van de supermarkt op pot of zo, hahaha

 3. Yova schreef:

  Dit heb je echt super mooi gemaakt. Zo kun je verkopen. Daar ben jij handig in.
  Mooi gedaan. Veel plezier heb je eraan.

 4. Martine schreef:

  Ik volg je al een tijd en dit vind ik een hele mooie!

 5. Jantine schreef:

  Dat ziet er gezellig uit! Hartstikke leuk!

 6. lifestylemommys schreef:

  Dat ziet er zo gezellig uit, ik krijg al helemaal zin in kerst 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL