Zoek
Sluit dit zoekvak.

DIY Pinterest Haasje #5

pompom hoofd
Reclame

DIY haasje Ken je Pinterest? Pinterest is een soort prikbord waarop jij en ik interessante dingen kunnen delen met anderen. Dat kan echt van alles zijn. Denk aan recepten, DIY, foto’s, mode enzovoort. Vaak is het wel zelfgemaakt. Als je kijkt op mijn prikbord, nl.pinterest.com/NobodyELSeNL, kun je zien wat ik allemaal geplaatst heb en dan wordt het vast duidelijker. Wil je me gelijk volgen ;-)? Ik gebruik Pinterest veel. Als eerste natuurlijk om mijn blogartikelen te delen, maar het belangrijkste is toch wel om inspiratie op te doen voor nieuwe creaties die ik wil gaan maken. In dit artikel laat ik mijn laatste aanwinst zien die ik met behulp van Pinterest gemaakt heb. Misschien ook iets voor jou om te maken?

Origineel

In januari plaatst ik een tutorial waarmee je een sneeuwpop kan maken. Deze sneeuwpop heb ik gemaakt met pompons. Laatst was ik op Pinterest aan het kijken naar andere dingen die je kunt maken met pompons. Bij mijn zoektocht kwam ik dit konijn tegen, klik hier voor konijn. Toch super schattig? Dus besloot ik deze gelijk zelf te gaan maken!

Aan de slag

Alle spullen had ik al in huis dus ik kon gelijk aan de slag. De eerste pompon ging mis. Oeps… vergeten om een touwtje om de bol te doen voordat ik het kartonnetje eruit knipte. Toen viel heel mijn bol uit elkaar en kon ik weer opnieuw beginnen :-(. Beetje jammer. Maar dat mocht de pret niet drukken. Naast 2 grote pompons heb ik ook nog een kleintje gemaakt voor de staart. De oren en neus zijn gemaakt van vilt. De ogen zijn ronde zwarte kraaltjes, dezelfde als van de sneeuwpop. En de snorharen zijn van een haar van mijn vroegere verzorgpaardje. Dat maakt het extra bijzonder :-).

Wat vind je van mijn konijn? Lijkt toch best veel op het origineel? NAILED IT ;-)!
lijn
konijn pompom
lijn
pompom hoofd
lijn
staart pompom haasje
lijn
Kom jij ook veel op Pinterest? Welke borden vind jij dat ik ook echt moet volgen?
lijn

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

DIY Bloempotjes versieren #4
DIY Herinneringsbord 2015 #3
DIY Kersttafereel in een potje #2
DIY String Art #1

© Nobody ELSe

25 reacties

  1. Oh wat ontzettend leuk weer! Ja dingen maken van pompons blijft leuk! Je geeft mij weer de kriebels 😉 Wat bijzonder trouwens, haren van je paard erin verwerken.

    1. Dank je wel. Leuk dat je weer kriebels krijgt om te knutselen :-). Die snorharen vond ik zelf ook wel apart, maar het werkt echt fijn. Paardenhaar is best dik.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.