Gratis printable: Deel 3 Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels

15 Responses

 1. Claire schreef:

  Waar bestel jij je clear stamps? Ik vind ali express niet de beste site…

 2. Margriet schreef:

  Echt waar ben megablij met je labels, heel erg bedankt. Wat ik me wel elke keer afvraag hoe krijg jij de ronde zo mooi strak uitgeknipt? Bij mij blijft er toch altijd wel een hoekig stukje ofzo. Vond ik zo jammer. Heb je een tip? Groetjes van een mega fan!!

  • Els schreef:

   Wat leuk om te lezen :-). Ik gebruik om te knippen een klein hobbyschaartje van Action. Ik knip steeds een klein stukje. Succes :-).

 3. wil schreef:

  super kaarten en je labels zijn erg goed
  die gebruik ik aitijd bedankt els

 4. M.-Th. schreef:

  Bedankt weer voor de labels, Els, ik ben er blij mee. En je kaarten zijn, zoals gewoonlijk weer TOP!

 5. Chris schreef:

  Dank je wel voor de prachtige voorbeelden en de labels. Mijn eerste kaartje is bijna klaar.

 6. loes van der meijden schreef:

  je kaarten zijn erg leuk ,ik gebruik altijd jou dingen die ik uit kan printen dank je wel daar voor.

 7. lifestylemommys schreef:

  Ik vind jouw kaarten altijd prachtig 😀

 8. Els schreef:

  Dank je wel voor de mooie voorbeelden en gratis labels, TOP !

 9. Morgaine schreef:

  Ze zijn weer erg leuk, ik las jouw reactie over marktplaats, daar moet je ook niet gaan zitten. Waar wel? Wat meestal goed helpt is op verkoopgroepen van FB zelf of echt zelf een webshop aanmaken, ik zou starten met verkoopgroepen op FB. Er zijn er genoeg! En dan los van jouw hobby, met mensen die hetzelfde maken. Daar verkoop je het niet nee, dat is hetzelfde als in een haakgroep met hakende mensen zitten en dan iets te koop aanbieden wat je net hebt gehaakt, dat kunnen ze zelf vaak wel, hahaha

  Zelf zit ik bijv. ook in de Friesland Sneuper groep, want je kunt veel opsturen bijv. Zo niet, dan hou je het dicht bij huis. Juist in deze tijd snakken mensen naar mooie kaarten denk ik, anders dan in de supermarkt.

  X

 10. Connie schreef:

  Hartelijk bedankt! Ik gebruik je labels geregeld. Altijd gemakkelijk om deze te hebben.
  En leuke kaartjes weer.

 11. Janneke Bloemendal schreef:

  Kijk altijd wat je maakt, zo mooi

 12. Yova schreef:

  Je kaarten heb je heel erg leuk gedaan. Zo schattig om te zien.
  Ze zijn allemaal leuk! Fijne dag.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.