Haken #43: Otter (gratis haakpatroon)

4 Responses

 1. Oh<3333
  Ik hou van otters, wat een schatje zeg. Het is dat ik niet zo handig ben met haken maar anders…

 2. Morgaine schreef:

  Grappig beestje en mooi gehaakt weer! Ik realiseerde mij helemaal niet dat jij nog niet echt normaal had gehaakt door de tijd heen, het recht toe, recht aan of minderen en meerderen dan wel natuurlijk… Terwijl er ook patronen zijn waar je wel degelijk moet minderen tijdens het haken van de knuffel… bijzonder, mooi geworden!

  X

 3. Romy schreef:

  Wat een leukerd zeg! Hij ziet er zo schattig uit. Echt heel mooi gedaan!

 4. lifestylemommys schreef:

  Ja super lief, ik heb er een filmpje van dat er laatst eentje met een steentje aan het spelen was ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL