Reclame

Kaarten maken #137: een ronde easel kaart maken, extra inspiratie

Kaarten maken uitleg ronde easel kaart extra inspiratie
Reclame

Kaarten maken uitleg ronde easel kaart extra inspiratie
Een tijdje geleden plaatste ik een artikel hoe je een ronde easel kaart kan maken. In dit artikel laat ik meer kaarten zien die ik op deze manier heb gemaakt. Hopelijk kan ik je inspireren met nieuwe ideeën.

Uitleg ronde easel kaart maken

De uitgebreide stap voor stap uitleg van de ronde easel kaart vind je in het artikel: Kaarten maken: een ronde easel kaart maken, gratis printables. De kaarten in dit artikel zijn op dezelfde manier gemaakt maar ik gebruik andere knutselspullen om de kaarten te versieren. Ik wil je met behulp van dit artikel laten zien dat je heel veel kunt variëren met deze soort kaarten. Heb je alles niet precies zo in huis? Geen probleem, vaak kun je het idee ook maken met andere knutselspullen die je in huis hebt :-).
uitleg ronde easel kaart maken

Kaart 1: Gemaakt met kant-en-klare afbeeldingen

De ondergrond en het achterste deel van de kaart versierde ik als eerder met papier met een strand en blauw papier. Dit papier komt uit het knutselboek ‘Creative paper Collection’ van Action Craft Sensations. De kaart versierde ik verder met afbeeldingen uit een 3D standblok van Action DecoTime (Deze heb ik echt al wel een tijdje in huis).

De kaart maakte ik af met een label ‘Proficiat’ en plakparels. Dit label kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
uitleg ronde easel kaart 3D afbeeldingen

Advertentie

uitleg ronde easel kaart 3D afbeeldingen decoTime

Kaart 2: Gemaakt met clear stamp

Bij deze kaart gebruikte ik op de ondergrond en het achterste deel papier van HEMA met bladeren (zie Shoplog: Knutselspullen Hema, dec 2021 (Webshop) ) en groen papier. De kaart versierde ik verder met clear stamps. Deze zijn van het merk Hello Bluebird. De stempels kleurde ik in met Action DecoTime Twinmarkers en knipte ik met een witte rand uit het papier. Met Pritt plakte ik deze op de kaart.

Als laatste plakte ik het label ‘Hiep hiep hoera’ op de kaart met dubbelzijdige tape. Ook dit label kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
ronde easel kaart inspiratie clear stamps

ronde easel kaart uitleg clear stamps

Kaart 3: Gemaakt met snijmallen

En hier is de auto weer, dit blijft toch één van mijn favoriete snijmallensetjes van Love2Craft (Kaarten maken #73:  Nieuwe snijmallen Action Love2Craft (Maart 2021) ). Verder gebruikte ik voor de ondergrond snijmallen van een grote bloem. Deze zijn ook van Action, maar geen idee meer wanneer gekocht.

Advertentie

Als laatste plakte ik het label ‘Proficiat’ op de kaart met dubbelzijdige tape. Ook dit label kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
ronde easel kaart snijmallen love2craft action

ronde easel kaart snijmallen auto love2craft action

Welke kaart is jouw favoriet?

Gerelateerde artikelen:

Kaarten maken #136: Action Slimline snijmallen (Najaar 2022)
Kaarten maken #135: Simpele explosie kaart maken, gratis printable
Kaarten maken #134: een vierkante easel kaart maken, extra inspiratie
Kaarten maken #133: Kaart maken met kaarsjes (gratis printable)
Kaarten maken #132: Verschillende soorten kerstkaarten maken, inclusief uitleg #2
Kaarten maken #131: Action DecoTime Luxe papierblok Kerst, deel 2

Meer artikelen over kaarten maken, klik hier >

© Nobody ELSe

Reclame

7 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.