Kaarten maken #134: een vierkante easel kaart maken, extra inspiratie

Kaarten maken inspiratie vierkante easel kaart Action
Reclame

Kaarten maken inspiratie vierkante easel kaart Action
Een tijdje geleden plaatste ik een artikel hoe je een vierkante easel kaart kan maken. In dit artikel laat ik meer kaarten zien die ik op deze manier heb gemaakt. Hopelijk kan ik je extra inspireren.

Uitleg vierkante easel kaart maken

De uitgebreide stap voor stap uitleg van de easel kaart vind je in het artikel: Kaarten maken: een vierkante easel kaart maken, gratis printables. De kaarten in dit artikel zijn op dezelfde manier gemaakt maar ik gebruik andere knutselspullen om de kaarten te versieren. Ik wil je met behulp van dit artikel laten zien dat je heel veel kunt variëren met deze soort kaarten. Heb je alles niet precies zo in huis? Geen probleem, vaak kun je het idee ook maken met andere knutselspullen die je in huis hebt :-).
vierkante easel kaart maken uitleg

Kaart 1: Gemaakt met stempels

Misschien herken je deze stempels nog van het artikel: Kaarten maken #109: Kaarten maken met stempelset Action. Ik vind deze stempelset zo leuk! Naast de stempels gebruikte ik geel papier en papier met leuke patroontjes. Dit papier komt uit het papierblok ‘Retro Vibes’ van Craft Sensations (Action). De aap en de plakparel zorgen ervoor dat de kaart kan blijven staan. De plakparels komen van Action.

Het label ‘Speciaal voor de jarige’ kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
easel kaart inspiratie stempels craft sensations

Kaart 2: Gemaakt met snijmallen

Advertentie

Een tijdje geleden plaatste ik op mijn blog een artikel over snijmallen van Action: Action Slimline snijmallen (maart 2022). De Slimline snijmal met de golven, vissen, schelpen en walvis vond ik zo leuk dat ik deze ook heb gebruikt bij deze kaart. Uit verschillende kleuren papier haalde ik de diverse golven, vissen, schelpen en walvis. Het label ‘Van harte gefeliciteerd’ zorgt ervoor dat de kaart weer mooi blijft staan. Dit label kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
vierkante easel kaart uitleg maken met snijmallen Action

uitleg vierkante easel kaart maken met snijmallen Action

Kaart 3: Gemaakt met kant-en-klare afbeeldingen

Een easel kaart maken met kant- en-klare afbeeldingen is ook altijd leuk en makkelijk. Al het papier en afbeeldingen komen uit een Action DecoTime papierblok met 15 patroon- en 15 die cut papiervellen (al wel even in huis).
vierkante easel kaart maken met DecoTimeCraft Action

vierkante easel kaart maken met DecoTime Action

Kaart 4: Gemaakt met clear stamps

Bij deze kaart gebruikte ik papier uit het papierblok ‘Enchanted Forest’ van Action Craft Sensations. De stempels van de muisjes en toebehoren zijn van het merk MFT. De clear stamp stempelde ik op wit papier en kleurde ik in met Action DecoTime Twinmarkers. De afbeeldingen knipte ik uit het papier, maar liet daarbij een wit randje om de afbeeldingen zitten. Alles plakte ik met Pritt of dubbelzijdige tape op de kaart.

Het label ‘HOERA’ zorgt er weer voor dat de kaart mooi blijft staan. Dit label kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
vierkante easel kaart maken met clear stamps

Advertentie

vierkante easel kaart maken uitleg met clear stamps

Welke knutselspullen gebruik jij graag bij het kaarten maken?

Gerelateerde artikelen:

Kaarten maken #133: Kaart maken met kaarsjes (gratis printable)
Kaarten maken #132: Verschillende soorten kerstkaarten maken, inclusief uitleg #2
Kaarten maken #131: Action DecoTime Luxe papierblok Kerst, deel 2
Kaarten maken #130: Action DecoTime DIY card making Kerst
Kaarten maken #129: Action DecoTime Luxe papierblok Kerst, deel 1

© Nobody ELSe

4 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.