Kaarten maken #169: ‘Baby Panda’ stempels van Carlijn Design

Kaarten maken Baby Panda Carlijn Design
Reclame

Kaarten maken Baby Panda Carlijn Design
Vandaag laat ik verschillende kaarten zien die ik maakte met ‘Baby Panda’ stempels van Carlijn Design. Natuurlijk zal ik alles stap voor stap uitleggen hoe ik deze kaarten heb gemaakt, wat ik heb gebruikt en waar nodig een gratis printable delen.

Stempels ‘Baby panda’ van Carlijn Design

Laatst kwam ik in contact met Carlijn. Ze bood mij aan dat ik een paar van haar producten mocht proberen voor mijn blog. Echt super leuk. In dit artikel het tweede product wat ik koos, de ‘baby Panda’ stempels. De set kost € 15,99 op de site van Carlijn Design.

Bij de stempels set kreeg ik ook een snijmallen set die hoort bij deze stempelset, € 14,99. Met deze snijmallen set hoef je de afdrukken van de stempels niet uit te knippen maar snij je deze uit het papier. Dit heb ik nog nooit gedaan, dus ik ben benieuwd. Lijkt mij wel heel makkelijk!

Deze snijmallen gebruik je in combinatie met een snij- en embossingmachine. Ik heb zelf de Love2Craft. Deze is van Action.
Baby Panda Carlijn Design snijmallen stempels

Stempelen en inkleuren met Action Twinmakers

Alle stempels stempelde ik met watervast inkt (Merk memento) op wit papier. Ik gebruik graag het papier ‘Clairefontaine DCP – Presentatiepapier – A4 200 of 250g’ als ik ga inkleuren met Action DecoTime Twinmarkers. Wil je meer informatie hoe je het beste kunt kleuren met Action DecoTime Twinmarkers, lees dan eens dit artikel: Knutselen: Inkleuren met Twinmarkers DecoTime Action. Natuurlijk kun je ook andere tekenmaterialen gebruiken om de stempels in te kleuren :-).

Stempels uitsnijden met snijmallen

Advertentie

Voor de eerste keer gebruikte ik snijmallen om mijn stempels uit het papier te snijden. Dit gaat wel lekker snel! Plaats de snijmallen wel nauwkeurig over de afdrukken van de stempels en maak de snijmallen goed vast op het papier zodat deze niet verschuiven. Natuurlijk kun je de stempelafdrukken ook uit het papier knippen met een schaar.

Verschillende kaarten maken met de ‘Baby Panda’ Stempels

Tijd om kaarten te gaan maken. Ik koos ervoor om verschillende kaarten te maken. Per kaart vertel ik hoe je deze kunt maken en wat ik naast de stempels nog extra heb gebruikt.

Flip book kaart
Als eerste maakte ik een flip book kaart. Deze kaart vind ik erg leuk om te maken. De uitgebreide uitleg & gratis printable van de basis om deze kaart te maken vind je in het artikel: Kaarten maken #138: Uitleg Flip book kaart, gratis printable.

Bij deze kaart gebruikte ik verder nog:

Stempels Baby Panda Carlijn Design voorbeeld

3D Pop-up Kubus kaart
De 3D pop-uo kubus kaart vind ik altijd erg leuk om te geven. De uitgebreide uitleg & gratis printable van de basis om deze kaart te maken vind je in het artikel: Kaarten maken #150: 3D Pop-up Kubus kaart, gratis printables.

Advertentie

Bij deze kaart gebruikte ik verder nog:

  • Papier uit een papierblok van Action Craft Sensations ‘Flowers Forever’

kubus kaart uitleg baby panda stempels

Staande trapjes-vouwkaart
De uitgebreide uitleg & gratis printable van de basis om deze kaart te maken vind je in het artikel: Kaarten maken #155: Staande trapjes-vouwkaart, gratis printable.

Bij deze kaart gebruikte ik verder nog:

Baby Panda stempels Carlijn Design kaarten maken

Trapjeskaart
De uitgebreide uitleg & gratis printable van de basis om deze kaart te maken vind je in het artikel: Kaarten maken #79: Uitleg trapjeskaart met gratis printable.

Advertentie

Bij deze kaart gebruikte ik verder nog:

Baby Panda Carlijn Design uitleg kaarten

Zijn de panda stempels niet schattig? Welke kaart is jouw favoriet?

Gerelateerde artikelen:

Kaarten maken #168: Action DecoTime DIY card making Kerst 2023, deel 2
Kaarten maken #167: Verschillende soorten kerstkaarten maken, inclusief uitleg & printables #3
Kaarten maken #166: Action DecoTime Luxe paperblock Kerst 2023, deel 2
Kaarten maken #165: Snijmallen ‘Patooties XL’ Carlijn Design
Kaarten maken #164: Action Snijmallen Kerst Love2craft 2023, deel 2
Kaarten maken #163: Action DecoTime DIY card making Kerst 2023, deel 1
Kaarten maken #162: Action DecoTime Luxe paperblock Kerst 2023, deel 1

Meer artikelen over kaarten maken, klik hier >

De snijmallen en stempels in dit artikel heb ik gekregen.

© Nobody ELSe

6 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.