Kleuren voor volwassenen: kleurboek zomer

kleuren voor volwassen zomer voorbeelden
Reclame

kleuren voor volwassen zomer voorbeelden
Het is al weer even geleden dat ik een artikel plaatste over creatief kleuren voor volwassenen. Laatst kreeg ik van een vriendin speciaal voor de zomer een nieuw kleurboek. En omdat ik niet kon wachten tot het zomer was, heb ik al een paar kleurplaten gekleurd, sssst ;-). Benieuwd naar mijn ingekleurde kleurplaten en ervaring met het kleurboek, lees dan gauw verder :-).

Het grote ZOMER kleurboek

Het zomerse kleurboek kocht mijn vriendin in een boekhandel hier in de buurt, het is ook gewoon op internet te koop zag ik. Het boek kost ongeveer € 8,99.
het grote zomer kleurboek

Mijn ervaring

Een gegeven paard mag je natuurlijk niet in de bek kijken ;-). Maar daar heb je natuurlijk niet veel aan :-). Het kleurboek is erg dik met heel veel verschillende kleurplaten. Voor ieder iets naar wens. Helaas ook een paar die ik al in andere boeken ben tegen gekomen. Het papier kleurt heel fijn. De viltstiften vlekken niet. Helaas drukken de pagina’s wel door :-(. Waardoor ik steeds moest kiezen welke kleurplaat ik ging kleuren, de voor of de achterkant.
stiften drukken door

Voorbeelden

Vogeltjes
kleurplaat vogels
Bloemen/zomer
kleurplaat bloemen
Strand
kleurplaat zomer
Strand
kleurplaat strand
Zee en vissen
kleurplaat vissen zee

Advertentie

Wat vind je van mijn ingekleurde kleurplaten? Kleur jij ook graag?

lijn

Gerelateerde artikelen:

Kleuren voor volwassenen inlijsten
Kleuren voor volwassenen
Kleurboek voor volwassenen Bloemenmagie
Update 1! Voorbeelden Creatief kleurboek voor volwassenen
Budgettip! Creatief kleurboek voor volwassenen van Action

© Nobody ELSe

15 reacties

 1. Nu je ook met aquarel bezig bent, waarom schaf jij niet een serieuze pro set potloden aan voor in deze kleurboeken, zo kun je alles kleuren zonder het door te drukken 😉

  Kijk eens bij de Rembrandts, pas wel op, als je voor de pastels gaat, dat je dan wel speciale coating nodig hebt om te zorgen dat de kleuren helder blijven en vast blijven zitten. Maar gewoon een pro set doet ook al een hoop 😀

  X

 2. die onderste vind ik geweldig gekleurd…
  Ik heb 2 kleurboeken staan, maar maak er op dit moment echt geen tijd voor
  of, de momenten dat ik denk ik wil wel kleuren is het zo laat en donker dat het ook zinloos is..
  Kleuren is zo leuk om te doen

 3. Ik heb 2 jaar geleden een stapel kleurboeken gekocht en ben toen ook enthousiast aan de slag gegaan. Vond het ook echt leuk maar daarna kwam de klad erin en nu heb ik echt al meer dan een jaar niet gekleurd…

 4. Kleuren is zo ontspannend om te doen! Ik kleur graag maar ik moet zeggen dat ik de laatste tijd niet meer in mijn kleurboek heb gekleurd…
  Die kleurplaten uit jouw kleurboek zien er echt leuk uit, lekker zomers 😀

 5. Hoewel ik me kan voorstellen dat het een leuk klusje is, is dit niets voor mij. Als kind had ik redelijk wat kleurboeken, maar ik tekende liever. Dus tekende ik vaak de platen na uit de boeken en kleurde ze dan meteen in terwijl ik dus los tekende. Pff. Wie weet maak ik zelf nog eens een kleurplaat voor volwassenen om te downloaden en uit te printen XD

 6. Ik ga voor vogeltjes en strand dat vind ik erg schattig. Wat een leuk en rustgevende bezigheid denk ik. Ik kleur zelf niet vaak. Wel met kinderen een paar jaar terug, nu ga ze buiten voetballen, dus ik belandt achter de PC. 😉

 7. Wat een leuk kleurboek! Ik houd hier ook zo van, maar gebruik altijd kleurpotloden. Jammer dat de stiften doordrukken, zonde!

 8. Kleurboeken van volwassenen hebben altijd zulke leuke kleurplaten!
  Zelf kleur ik eigenlijk niet, maar schets ik meer dingen voor mijn opleiding.
  Wel jammer dat de inkt van de stiften is doorgedrukt!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.