Kleuren voor volwassenen: kleurboek zomer

15 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Nu je ook met aquarel bezig bent, waarom schaf jij niet een serieuze pro set potloden aan voor in deze kleurboeken, zo kun je alles kleuren zonder het door te drukken 😉

  Kijk eens bij de Rembrandts, pas wel op, als je voor de pastels gaat, dat je dan wel speciale coating nodig hebt om te zorgen dat de kleuren helder blijven en vast blijven zitten. Maar gewoon een pro set doet ook al een hoop 😀

  X

 2. dirk1heidi schreef:

  Wat leuke volwassen kleurboek is het meid en super mooi in gekleurd.

 3. jackiedeklerk schreef:

  die onderste vind ik geweldig gekleurd…
  Ik heb 2 kleurboeken staan, maar maak er op dit moment echt geen tijd voor
  of, de momenten dat ik denk ik wil wel kleuren is het zo laat en donker dat het ook zinloos is..
  Kleuren is zo leuk om te doen

 4. Saar schreef:

  De tekeningen vind ik erg leuk. Wel jammer dat de bladzijde doordrukken!

 5. Wanda schreef:

  Ik heb 2 jaar geleden een stapel kleurboeken gekocht en ben toen ook enthousiast aan de slag gegaan. Vond het ook echt leuk maar daarna kwam de klad erin en nu heb ik echt al meer dan een jaar niet gekleurd…

 6. Ik ben dol op kleuren! Deze kleurplaten zijn ook tof!

 7. DinjaDONUT schreef:

  Kleuren is zo ontspannend om te doen! Ik kleur graag maar ik moet zeggen dat ik de laatste tijd niet meer in mijn kleurboek heb gekleurd…
  Die kleurplaten uit jouw kleurboek zien er echt leuk uit, lekker zomers 😀

 8. daenelia schreef:

  Hoewel ik me kan voorstellen dat het een leuk klusje is, is dit niets voor mij. Als kind had ik redelijk wat kleurboeken, maar ik tekende liever. Dus tekende ik vaak de platen na uit de boeken en kleurde ze dan meteen in terwijl ik dus los tekende. Pff. Wie weet maak ik zelf nog eens een kleurplaat voor volwassenen om te downloaden en uit te printen XD

 9. jeapiebel schreef:

  Ik ga voor vogeltjes en strand dat vind ik erg schattig. Wat een leuk en rustgevende bezigheid denk ik. Ik kleur zelf niet vaak. Wel met kinderen een paar jaar terug, nu ga ze buiten voetballen, dus ik belandt achter de PC. 😉

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Kleuren, ik doe het te weinig maar leuke kleurplaten. Jammer dat het doordrukt, maar met stift is het vaak wel het mooist!

 11. Ik vind dit echt heel vrolijk. Leuk die vogeltjes!

 12. Petra schreef:

  Dat ziet er vrolijk uit!

 13. Connie schreef:

  Mooi resultaat en echt zomerse platen en kleuren! Leuk gedaan

 14. zazazoobeauty schreef:

  Wat een leuk kleurboek! Ik houd hier ook zo van, maar gebruik altijd kleurpotloden. Jammer dat de stiften doordrukken, zonde!

 15. Kleurboeken van volwassenen hebben altijd zulke leuke kleurplaten!
  Zelf kleur ik eigenlijk niet, maar schets ik meer dingen voor mijn opleiding.
  Wel jammer dat de inkt van de stiften is doorgedrukt!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL