Reclame

Kleuren voor volwassen #16: CreaChick Kleurboek #2

Review CreaChick Kleurboek kleuren voor volwassenen inkleuren
Reclame

Review CreaChick Kleurboek kleuren voor volwassenen inkleuren
Omdat ik zo enthousiast was over het kleurboek van CreaChick besloot ik nog meer kleurplaten te kleuren. In dit artikel laat ik mijn nieuwe ingekleurde kleurplaten zien en natuurlijk vertel ik uitgebreid wat ik heb gebruikt en hoe ik te werk ging.

CreaChick Kleurboek

Op bol.com kocht ik het kleurboek van CreaChick voor € 14,99. Het kleurboek bevat 30 verschillende kleurplaten die CreaChick zelf heeft getekend. Het boek heeft extra dik papier en elke pagina heeft een perforatielijn. De ingekleurde kleurplaten zijn dus makkelijk uit het boek te halen.

Wil je meer informatie? Lees dan mijn review terug over dit kleurboek: Review: CreaChick Kleurboek.
CreaChick Kleurboek MUS Review

Kleurplaten inkleuren

In mijn review gebruikte ik potloden en alcoholmarkers om de kleurplaten in te kleuren. Al snel merkte ik dat ik het mooier en fijner vond om de kleurplaten in te kleuren met alcoholmarkers. Dit heb ik dan ook gedaan bij de twee kleurplaten hieronder.

Advertentie

Bij het inkleuren gebruikte ik de alcoholmarkers van Action, DecoTime Twinmarkers, omdat ik merkte dat het papier heel erg veel inkt gebruikt. De inkt wordt echt opzogen door het papier. Dat vond ik zonde van mijn dure stiften (Promarkers), daarom ging ik over op de budget alcoholmarkers van Action, DecoTime Twinmarkers. Deze zijn net iets minder van kwaliteit, maar zeker een goed alternatief!

Meer weten over alcoholmarkers?
Lees dan het artikel: Tekenen #24: Werken met Promarkers & Action Twinmarkers (alcoholstiften).

Let op! Het papier in het kleurboek is dik, maar alcoholmarkers drukken door! Dit gebeurt eigenlijk bijna altijd met deze stiften. Leg dus altijd een vel tussen de kleurplaat die je inkleurt en de volgende kleurplaat. Of haal de kleurplaat die je wil kleuren uit het boek.
 
Bij het inkleuren van verschillende vlakken maakte ik gebruik van verschillende lagen. Als eerste bracht ik de lichtste kleur aan. Vervolgens bracht ik dezelfde kleur nogmaals aan waar de schaduwen zitten. Als ik de schaduwen nog iets donkerder wilde, pakte ik een donkerdere kleur in dezelfde tint en ging ik nogmaals over de schaduwen heen. Soms gebruikte ik zelfs 4 verschillende stiften voor één kleurvlak, bijvoorbeeld bij het haar van het meisje met de bloemen. Met een witte gelpen maakt ik de de hooglichten voor nog meer diepte.

De ingekleurde kleurplaten

Meisje met bloemen
CreaChick Kleurboek leuke kleurplaten volwassenen

CreaChick Kleurboek kleuren voor volwassenen

Advertentie

Meisjes die picknicken
Inspiratie voorbeelden CreaChick Kleurboek

CreaChick Kleurboek Alcoholstiften Action Twinmarkers

Vind je dit ook een leuk kleurboek? Of kleur je liever iets anders in?

Gerelateerde artikelen:

Kleuren voor volwassenen #15: Verjaardagskaarten (Gratis kleurplaten)
Kleuren voor volwassenen #14: Action DecoTime Metallic kleurboek
Kleuren voor volwassenen #13: Kleuren op nummer
Kleuren voor volwassenen #12: Mandala fun kleurboek Action (Dutchbook)

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.

Advertentie

© Nobody ELSe

Reclame

5 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.