Reclame

Kleuren voor volwassenen #14: Action DecoTime Metallic kleurboek

kleuren voor volwassenen Action DecoTime Metallic kleurboek
Reclame

kleuren voor volwassenen Action DecoTime Metallic kleurboek
Eens in de zoveel tijd vind ik het heerlijk om ontspannen te kleuren. Even niet te hoeven na denken, gewoon inkleuren. Bij Action kocht ik een metallic kleurboek. In dit artikel vertel ik wat ik van het kleurboek vind en laat ik al twee kleurplaten zien die ik heb gemaakt.

DecoTime Metallic kleurboek

Het DecoTime Metallic kleurboek kocht ik voor € 1,99 bij Action. LET OP! Dit was toen een aanbiedingsprijs. In het kleurboek zitten 24 kleurplaten met daarop folie. Het papier is 170 grams, niet dik, maar ook niet dun. Ik koos voor het kleurboek met dieren en holografische folie. Er is ook een variant met mandala’s en Flora & fauna.
Action DecoTime Metallic kleurboek
 

Aan de slag met kleuren in het Metallic kleurboek

Als eerste koos ik ervoor om kleurplaat met een leeuw in te kleuren. Ik kleurde de leeuw in met DecoTime Twinmarkers. Elk vlak in de leeuw gaf ik een geel-oranje-bruine tint, van licht naar donkerder richting de manen. De bladeren maakte ik met verschillende groene markers. Bij de bloemen koos ik voor roze kleuren.
 
Bij het kleuren merkte ik gelijk dat het inkleuren door de folie net iets makkelijker is. Op de lijnen met metallic folie is de stift niet goed zichtbaar als je uitschiet. Handig! Daardoor zie je ook niet dat ik soms over het lijntje ben gegaan. De lijnen met folie zijn ook redelijk breed. Op sommige plaatsen lieten wel kleine stukjes folie los en was de folie niet altijd netjes geplakt of beschadigd.
Action DecoTime Metallic kleurboek animal

Action DecoTime Metallic kleurboek Twinmarkers
 
Omdat ik het inkleuren goed ging, maakte ik gelijk nog een andere kleurplaat. Ik koos voor de beer. Dit is dezelfde beer als op de voorkant van het kleurboek. Ik koos voor andere kleuren. Mijn beer bestaat alleen uit warme kleuren Twinmarkers.
Action DecoTime Metallic kleurboek beer

Advertentie

Action DecoTime Metallic kleurboek dierenl
 

Is zo’n kleurboek iets voor jou? Of heb je liever een kleurboek zonder glitter en/of metallic folie?

 

Gerelateerde artikelen:

Kleuren voor volwassenen #13: Kleuren op nummer
Kleuren voor volwassenen #12: Mandala fun kleurboek Action (Dutchbook)
Kleuren voor volwassenen #11: Geïllustreerd kleurboek DecoTime Action
Kleuren voor volwassenen #10: Action DecoTime glitter canvas
Kleuren voor volwassenen #9: Action Spiral coloring book
Kleuren voor volwassenen #8: DecoTime Kleur- & knutselboek
Kleuren voor volwassenen #7: Herontdekken oude hobby

Meer tekenen en schilderen, klik hier >

© Nobody ELSe

Reclame

2 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.