Knutselen: Filigraan (quilling) #2

17 Responses

 1. Michelle schreef:

  Ohhh wat gaaf zeg! Vooral de eerste vind ik echt prachtig. Wat een werk of niet?

 2. Super leuk, ik heb het vroeger wel eens gedaan!

 3. Morgaine schreef:

  Ik wil je graag wat mee geven op wat ik net gelezen heb, je vind het moeilijk om 6 dezelfde blaadjes te maken voor de bloemen, moet dat dan? Kijk rond in de natuur, is alles even groot? Klopt alles zo perfect? Nee dus, en dat vind ik dus vaak een nadeel van hobby’s als deze, het zou zo moeten, nee zo moet het niet, want in de natuur is alles imperfect en dankzij de imperfectie klopt het allemaal op den duur 😉

  laat de perfectie dus los, en speel eens met verschillende volumes en grootte van iets. 😉

  Wat betreft het herfstblad, je bent op tijd hoor, alles is omgedraaid achter de schermen, zo zijn er mensen die nu juist wintertruien aan het breien of haken zijn, mensen die nu kerstkaarten zitten te borduren voor komende kerst om te versturen, zie mijn moeder nog zitten midden in de zomer, whahaha En in de winter waren mijn moeder en oma al bezig voor de lente en de zomer in aantocht… na kerst… heel logisch, zo gaat het in magazijnen ook qua kleding en producten, heb ik ook gedaan, dus ik weet er alles van, in de zomer de eerste ski pakken binnen krijgen en dan al zitten te prijzen, lol…

  X

 4. Blijft mooi die filigraan. Kunstwerkjes zijn het.

 5. Florentine schreef:

  Wauw, erg gaaf! Zo’n werkje zou ik zo aan de muur ophangen, heel mooi <3

 6. Angelique schreef:

  Wauw, vooral het hart met de bloemen! Zo leuk <3
  Ik heb er geen ervaring mee, maar het lijkt me wel leuk om te doen.

 7. Jenn schreef:

  Heel leuk gedaan! Ik heb nog zo’n set ergens bij mijn ouders liggen als ze die tenminste niet hebben weggedaan ooit. Gekregen toen ik nog klein was, ik kon er niks van.

 8. Simone schreef:

  Wauw, dat ziet er mooi uit!

 9. Charel schreef:

  Wauw wat gaaf!

 10. Connie schreef:

  Wat een kunstwerkjes. Doet me denken toen de kinderen klein waren, maakten we ook van alles.

 11. Sophie schreef:

  Heel mooi! Ik zou het ook wel eens willen proberen, maar ik zou niet zo goed weten wat je dan met het eindresultaat moet. Het lijkt me lastig om als een kaartje op te sturen en ik zou het niet zo snel ergens ophangen of neerzetten. Die met je naam erop, vind ik nog altijd heel mooi, maar ook dit herfstblad is schitterend!

 12. Marieke schreef:

  Ah, wat leuk, dit deed ik als kind ook! Dat was ik helemaal vergeten. Leuk om terug te zien, het ziet er prachtig uit! <3

 13. Angélique schreef:

  Wauw, dat heb je echt mooi gedaan! Ik vind vooral het blad prachtig (maar ja, ik ben dan ook een echt herfstmens), maar het hart is ook heel geslaagd hoor! (O em psst, jouw armen en benen zijn ook niet gelijk hoor . Zelfs niet je oren en je ogen 😉 l

 14. zazazoobeauty schreef:

  Jeetje wat mooi! Vroeger wilde ik dit altijd heel graag doen

 15. Romy schreef:

  Niet echt perfect? Ik vind je beide creaties er echt schitterend uitzien. Wat een priegelwerkje moet dat zijn geweest, maar het resultaat is wel heel erg mooi.

 16. Anja schreef:

  Dat heb je mooi gedaan

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL