Review: Pixel Art, iets nieuws wat ik zag op de KreaDoe

3 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Het zou iets zijn voor op mijn werk, denk ik… het is wel klein natuurlijk. Goed, nee zou niets voor mij zijn, exact om de reden wat je zelf al aangeeft, leuk om te doen, maar dan als het klaar is.

  Ik weet nog ministeck vroeger, dat hingen we eventueel wel even op, maar die kun je weer afbreken en iets anders maken, heb ik nog liggen zelfs! Ik mis alleen de borden om de patronen op te kunnen maken.

  X

 2. Romy schreef:

  Het ziet er onwijs tof uit! En sowieso altijd leuk om eens een nieuwe hobby te proberen. Ik kan me wel voorstellen dat je niet zo goed weet wat je met het eindresultaat moet doen. Dat zou ik zelf ook snel hebben met zoiets als diamond painting of pixel art.

 3. Jenn schreef:

  Herkenbaar wel, om die reden ben ik ook niet direct van plan om het te kopen. Ik maak idd ook niet zo vaak diamond paintings omdat ik niet zo goed weet wat ik met het resultaat moet doen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.