Reclame

Review: Pixel Art, iets nieuws wat ik zag op de KreaDoe

Pixel art proberen medaillons sleutelhanger
Reclame

Pixel art proberen medaillons sleutelhanger
Vandaag laat ik iets zien wat ik tegenkwam op de knutselbeurs KreaDoe, Pixel Art. Ik had er al eerder van gehoord. Maar nog nooit geprobeerd. Op de beurs verkochten ze kleine pakketjes waarmee je een sleutelhanger/medaillon kon maken. Ik dacht, dat is een mooi klein project om Pixel Art te proberen.


Op de KreaDoe kocht ik een kleine pixel Art sleutelhang met een zebra. Deze kostte € 2,-.
Pixel art medaillons verpakking

Wat is Pixel Art?

Het beste om uit te leggen wat Pixel Art is, vind ik, dat het een combinatie is van Ministeck en Diamond painting. Bij dit setje wat ik kocht zitten vierkante plastic blokjes (de pixels) met een gaatje aan de onderkant, een patroon en de sleutelhanger. Op de sleutelhanger zitten pinnetjes waarop je de pixels drukt. Je hebt geen lijm nodig. Dat is dus wel handig.
Pixel art medaillons inhoud

Mijn ervaring met Pixel Art

De sleutelhanger heb ik op het patroon gelegd en ik ben begonnen met de pixels erop te drukken. Dit vond ik in het begin lastiger dan gedacht. Het zijn best kleine pinnetjes waar de best kleine pixels op moeten ;-).
Pixel art medaillon pixelhobby beginnen
Maar als je de pixels vaker op de pinnetjes hebt gedrukt gaat het steeds sneller. De sleutelhanger was dan ook snel af :-).
Pixel art sleutelhanger pixelhobby

Wat vind ik van Pixel Art?

Advertentie

Net zoals Diamond Painting vind ik Pixel Art ook wel leuk om te doen. Ik weet niet of ik een groter project zou beginnen, omdat je er niet iets mee kunt doen. Met mijn gemaakte Diamond Paintings weet ik eigenlijk ook niet zo wat ik ermee moet ;-).  Ik vind deze sleutelhanger wel erg leuk geworden, en deze kan ik gewoon gebruiken. Pixel Art kan je in meerdere hobbywinkels kopen.

Zou pixel art iets voor jou zijn?

© Nobody ELSe

Reclame

3 reacties

  1. Het zou iets zijn voor op mijn werk, denk ik… het is wel klein natuurlijk. Goed, nee zou niets voor mij zijn, exact om de reden wat je zelf al aangeeft, leuk om te doen, maar dan als het klaar is.

    Ik weet nog ministeck vroeger, dat hingen we eventueel wel even op, maar die kun je weer afbreken en iets anders maken, heb ik nog liggen zelfs! Ik mis alleen de borden om de patronen op te kunnen maken.

    X

  2. Het ziet er onwijs tof uit! En sowieso altijd leuk om eens een nieuwe hobby te proberen. Ik kan me wel voorstellen dat je niet zo goed weet wat je met het eindresultaat moet doen. Dat zou ik zelf ook snel hebben met zoiets als diamond painting of pixel art.

  3. Herkenbaar wel, om die reden ben ik ook niet direct van plan om het te kopen. Ik maak idd ook niet zo vaak diamond paintings omdat ik niet zo goed weet wat ik met het resultaat moet doen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.