Terugblik: Knutselen in 2019

17 Responses

 1. Heidi schreef:

  Leuke knutsel momentjes heb je gehad in 2019.

 2. Jenn schreef:

  Wat leuk om zo terug te blikken! De hondjes van sokkenwol heb ik hier ook nog liggen, maar ik heb het haken nog niet goed genoeg onder de knie om eraan te durven beginnen. Deel twee heb ik op de kreadoe in mijn handen gehad, maar toch laten liggen omdat ik vond dat ik eerst maar met deel 1 aan de slag moet gaan 😛 Toevallig heb ik ook afscheid genomen van mijn bullet journal, het was toch niet zo mijn ding om te blijven bijhouden. Misschien pak ik het ooit wel weer op.

  • Els schreef:

   De hondjes van sokkenwol zijn, als je de basis van knuffels haken kent, niet heel moeilijk. Het zijn bijna altijd vasten in een ring. Alleen het in elkaar zetten van de losse onderdelen op de juiste plek vind ik nog steeds lastig. Ik raad je dus aan gewoon te beginnen :-). De patronen zijn zo leuk!

   Veel haak plezier :-).

 3. Jantine schreef:

  Wat leuk, zo’n knutsel jaaroverzicht!
  Veel creatiefs voor het nieuwe jaar gewenst!
  Groetjes,
  Jantine

 4. Wat een leuke terugblik en wat een hoop geknutseld, leuk!
  In mijn jaaroverzicht dit jaar ook een DIY vraag toegevoegd, aangezien ik heel wat leuke dingen heb gemaakt.

 5. Connie schreef:

  De gehaakte beestjes die je maakt vind ik geweldig! Zelf maak ik heel veel kaarten en gebruik dan geregeld voorbeelden van jouw blog.
  De snij- en embossing machine is echt mijn grote favoriet. Ik gebruik hem erg veel en blijft leuk. Bedankt, ik haal inspiratie uit jouw creativiteit!

 6. M.Th. schreef:

  Je overzicht-met-prachtige-foto’s (want die zijn ook altijd heel mooi) geven precies weer hoe creatief je bent en hoe perfect al je creaties zijn afgewerkt. Ik heb er het afgelopen jaar weer volop van genoten.
  Wat mijn geknutsel van afgelopen jaar betreft: mijn dekentje van gehaakte granny-squares is goed gelukt en ook de gehaakte slakjes die ik maakte voor mijn jongste kleindochter. Zij geeft die bij haar afscheid aan de kinderen bij haar gastouder als ze in januari naar de basisschool gaat.

 7. Inge schreef:

  Wat een leuke terugblik! Mooie dingen heb je dit jaar weer gemaakt, Els! Knap ook dat je bent gestopt met je bullet journal en dat je voor iets bent gegaan waar je net zoveel plezier uit haalt maar wat minder energie kost. Ik weet dat dat niet altijd zo’n makkelijke keuze is. 🙂

 8. Romy schreef:

  Wat een prachtige creaties allemaal! Je hebt zulke mooie dingen gemaakt dit jaar. Echt heel erg mooi!
  Ik wens je fijne kerstdagen toe.

 9. lifestylemommys schreef:

  Dat waren inderdaad ontzettend leuke creaties die je gemaakt hebt. Jeetje op welke creatie ben ik het meest trots? Ik denk de uitnodigingen en traktaties van Lucas en Eva. Niet de moeilijkste maar wel een leuk project hihi

 10. Nicole schreef:

  ik ben nog niet zo lang lid maar kijk toch telkens uit naar je nieuwe knutselwerken ik wil alles eens proberen bedankt voor de ideetjes

 11. Morgaine schreef:

  Poeh he… op welk knutselproject ben ik trots, ik zou het niet weten eerlijk gezegd, ik denk dan toch, dat was ik vooral verkocht heb? De skull shawls, 9 in totaal het afgelopen jaar weer… het jaar ervoor ook zoiets, dus die stand staat al op 18 zeker, en ik heb nog op voorraad..

  maar het babydekentje, sterren dekentje is ook erg leuk, of Rupsje Nooitgenoeg… die staat nog niet eens op blog geloof ik, hahaha

  Mijn eigen shawl, secret path, staat ook nog niet eens op blog of op FB, van scheepjes whirl cake, lavendelicious zoiets… katoen/acryl, erg mooi geworden.

  Natuurlijk de dreamcatchers die ik net heb afgemaakt. Ben nu met een srei begonnen weer, de NOW 8 romance, patroon kun je in een groep vinden op FB. Call en dekens maar dan anders zoiets heet het. 😉

  X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.