Knutselen: Stempels

25 Responses

 1. Paul schreef:

  Dat zijn serieus veel stempels. Je kunt ze tegenwoordig volgens mij ook custom made bestellen op internet, al kan ik niet meer terugvinden waar ik dat heb gezien….

 2. M.Th. schreef:

  Handig, die randjes eraf snijden, Els.

 3. Michelle schreef:

  Wat een leuke collectie! Ik heb er ook best veel, maar gebruik ze amper. Voor de instaswap heb ik ze wel weer eens gebruikt, zo leuk!

 4. dirk1heidi schreef:

  Wat leuke stempels zijn het meid.

 5. jackiedeklerk schreef:

  ik hou van stempels…
  vooral met teksten…
  Wat een prachtige stempels heb je er tussen zitten…

  Ik moet mijne nodig eens uit gaan zoeken, heb er te veel en gebruik een groot deel niet genoeg

 6. DisneyChicks.nl schreef:

  Wat een leuke collectie stempels heb je! Vooral die met de verschillende soorten groeten vinden wij erg leuk. 🙂

 7. Wat een leuke stempels allemaal zeg!

 8. Nicole Orriëns schreef:

  Leuk die stempels! Ik heb er ooit wat gekocht maar het werd helemaal niet mooi! Die waren van de hema. Toen ben ik mijn vertrouwen in de stempels van de Hema een beetje verloren.

 9. Sheila @ beineffable.com schreef:

  Ik ben gek op stempels en heb een flinke verzameling ondertussen. Groter dan jouw collectie, alhoewel jij er ook aardig wat hebt. Super leuk om je post er mee te versieren of cadeautjes. Dat van de randjes afsnijden vind ik wel een goede tip. Nog niet aan gedacht. Ik veeg ze meestal even schoon met een doekje of wattenstaafje.

  • Els schreef:

   Nog meer :-)? Wow! Ik deed het eerste ook met een doekje, maar ik dacht met wegsnijden ben ik er gelijk vanaf :-).

   • Sheila schreef:

    Ja, dat heb je echt slim bedacht! Ik zal eens een foto maken van mijn stempels, leuk idee. Ik kocht laatst nog wat op een soort meidenbeurs. Iemand maakte daar ook zelf stempels en je kon naamstempels laten maken. Dus meteen gedaan natuurlijk. Ook uit gum.

    De meest bijzondere heb ik uit Vietnam. Daar heb ik ze ook laten maken, maar die jongen sneed het uit hout. Super gedetailleerd. Je moet wel heel hard drukken (want gum of iets anders zacht, stempelt makkeijker). Maar ik liet een ex libris maken met mijn naam erin verwerkt, een star wars stempel voor mijn man, een Cat Woman voor mezelf en nog wat andere ex libris stempels als souvenirs. Die zijn echt bijzonder en uniek. Één foto van die Vietnamese stempels zie je op onze IG account (beineffable).

    Vind stempels (én wax zegels) fantastisch. Maar de Xenos vind ik mindere kwalliteit hebben, eigenlijk. Die met kusjes heb ik ook. Vind ik toch minder mooi.

 10. Florentine schreef:

  Aah super leuk! Ik vind stempels zo leuk, want je kunt ze altijd goed gebruiken eigenlijk:-)

 11. Connie schreef:

  Ik weet waar ik moet zijn wanneer ik een stempel nodig heb!?

 12. jeapiebel schreef:

  Je grote liefde stempels. 🙂 Wat leuk. Ik vind de stempels divers met het meisje de leukste. Vroeger gebruik ik wel, maar al lang niet meer. Als je veel van creativiteit en knutselen doet dan dit is zeer handig natuurlijk. Handige tips geef je over het stempelkussen, vieze randjes en hoe je de stempels zelf maakt.

 13. Morgaine schreef:

  Dat is lang geleden dat ik heb zitten stempelen, met mijn dochter ooit denk ik voor het laatst, maar ik heb nog wel een stempelkussen geloof ik, die zal wel verdroogd zijn denk ik ondertussen, hahahaha

  Vroeger hield ik ook van stempelen, maar dat was dan gewoon lekker snel iets versieren, grote stappen, snel thuis idee, hahaha

  X

 14. LiefsvanLieke schreef:

  Wat heb je er een hoop!
  De Veel Liefs en Kusjes stempels van de Xenos heb ik ook. Die staan op de plank in mn slaapkamer als decoratie, want ik vind ze zo tof.

 15. Anita | Mindjoy schreef:

  Mijn stempels komen voornamelijk van de HEMA, ik gebruik ze alleen te weinig moet ik zeggen!

 16. writingmonique schreef:

  Leuk! Vooral de jip&janneke stempels vind ik toch wel heel leuk!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL