Kaarten maken #39: Kaarten met vloeibare waterverf (Action)

4 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Nee, ik maak ze niet zelf, wel vind ik het eventueel leuk om juist in de reguliere kaarten, DAT kaartje te vinden wat past bij de persoon aan wie ik het stuur, of dat nu online is.. viirtueel of in een winkel, al doe ik het laatste amper meer…

  X

 2. Simone schreef:

  Wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt! Voor mij lang geleden dat ik kaarten heb gemaakt, maar momenteel liggen al die hobbyspullen nog in de opslag. Ik denk dat ik komende winter er wel weer mee aan de slag ga!

 3. Romy schreef:

  Wat een prachtige, vrolijke kaarten! Ze zijn echt ontzettend mooi geworden 🙂

 4. lifestylemommys schreef:

  Wauw! Heel mooi deze achtergronden ? mooie, heldere kleuren zijn het ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL