Review: Action DIY Paasslinger

Pasen action DIY Paasslinger
Reclame

Pasen action DIY Paasslinger
Bij de Action kwam ik een DIY setje tegen om een paasslinger te maken. De verpakking vond ik er erg leuk uit zien, dus deze ging mee naar huis. Vandaag vertel ik wat ik ervan vond en hoe ik deze maakte:-).

Action DIY Paasslinger, eerste indruk

De Action DIY Paasslinger kostte mij € 0,99. Er waren verschillende setjes in diverse kleuren. Ik koos voor de zwart-wit versie. Deze vind ik mooi in ons huis passen.

De inhoud van de verpakking is vrijwel compleet. In het doosje zitten houten kralen, touw, waxkoord, afbeeldingen, naald en instructies. Het enige wat je nog nodig hebt is iets om de slinger mee op te hangen (denk aan washi tape) en een schaar.
Action pasen DIY verpakking

Aan de slag

In de verpakking zit een korte instructie maar eigenlijk spreekt het voor zich. Het maken van de slinger is erg makkelijk en zo gedaan :-).

Advertentie

Als eerste maak je aan één kant van het waxkoord een dikke knoop. Dik genoeg zodat de kralen niet van het koord glijden. Rijg vervolgens de kralen aan het koord. Met de naald gaat dit snel.
Action pasen DIY houtenkralen rijgen
Als je alle kralen aan het koord hebt geregen, maak je weer een dikke knoop.
Action pasen DIY knoop
Het leukste om te doen vond ik de afbeeldingen aan de slinger hangen met het touw. Ik koos er voor om het eerste paasei na 5 houten kralen te doen, vervolgens deed ik steeds 6 kralen tussen de afbeeldingen. Zo zijn ze precies netjes verdeeld.

Tip: Ben je zelf heel creatief, dan zou je ook extra eigen gemaakte creaties aan de slinger kunnen hangen. Denk aan iets van vilt, iets gehaakt of iets met handletteren.
Action pasen DIY paaseieren hangers

Het eindresultaat

Het eindresultaat was precies zoals ik het had verwacht :-). Het is een compleet pakket en ook makkelijk te maken. Ik ben er erg blij mee en heb de slinger gelijk vastgemaakt op het plankje achter onze bank. Elke keer pas ik het plankje aan naar feestdagen of een seizoen.

Op mijn plankje voor pasen zie je ook een geborduurd konijntje en een cadeautasje van vilt in de vorm van een paashaas. Deze heb ik zelf gemaakt en de patronen en uitleg kun je gratis vinden op mijn blog :-).
Action pasen DIY review paasslinger eindresultaat

© Nobody ELSe

7 reacties

  1. Wat een leuk pakketje en het resultaat ziet er prachtig uit! Echt heel leuk zo, dat plankje in het teken van Pasen!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.