Reclame

Review: Diverse Big bazar Knutselspullen

Reclame


Vorige week plaatste ik een shoplog met knutselspullen van Big Bazar. In dit artikel vind je diverse reviews van deze producten. En ik kan al verklappen, ik was aangenaam verrast.

Shoplog: Big bazar Knutselspullen, ook Kerst & sinterklaas!

Benieuwd naar mijn shoplog vol met knutselsoullen gekocht bij Big Bazar? Kijk dan in dit artikel: Shoplog: Big bazar Knutselspullen, ook Kerst & sinterklaas!

Mini reviews knutselspullen Big Bazar

Maak je eigen jungle boomhut

€ 2,49
Shoplog Big bazaar knutselspullen kinderen maak je eigen boomhut

Mini review
In de verpakkingen zitten verschillende stevige kartonnetjes met afbeeldingen die je kunt uitdrukken, touw, stickers en een
instructie. De afbeeldingen zijn aan beide kanten bedrukt.

Advertentie

Ik begon met de instructie te volgen. Al snel merkte ik dat de volgorde een beetje raar is. Zo breng je de stickers pas aan bij de laatste stap. Maar als het hutje dan al helemaal in elkaar zit, kun je de open haard daar helemaal niet in plakken. Ook bij het vastzetten van de takken in de hut is het gewoon makkelijker als het dakje nog niet op de hut zit.

Ondanks dat ik de instructies wat raar vond en ikzelf een andere volgorde zou aanhouden qua stappen om de boomhut in elkaar te zetten, zal ik zo nog een set kopen. Er zijn meerder bouwpakketten. Het maken was erg leuk om te doen. En het eindresultaat is mooi en stevig. Er kan ook makkelijk mee gespeeld worden. En dat alles voor maar € 2,49. Stiekem vind ik dit toch wel mijn leukste aankoop, ook al is het eigenlijk voor kinderen ;-).

Sinterklaas canvas schilderset

€ 2,49
Shoplog Big bazaar sinterklaas canvas schilderijset

Mini review
Al snel besloot ik de canvas in te kleuren met Action DecoTime Twinmarkers, ipv met de waterverf en kwastje bij de set. De Twinmarkers vind ik fijn kleuren, werken nauwkeurig en geven ook nog eens mooie felle kleuren. Dit is het eindresultaat geworden. Ik vond het erg leuk om tussendoor te doen en kan het dan ook aanraden om te kopen.

Sinterklaas raamdecoratie huisjes

Advertentie

€ 1,99
Big bazaar sinterklaas raamdecoratie huisjes

Mini review
In de verpakking zit een strook met huisjes, 4 vellen Crêpepapier en dubbelzijdige tape. De strook met huisjes is mooi gedrukt op stevig papier. De illustraties zijn ook heel leuk om te zien.

Als eerste drukte ik alle ramen uit de strook met huisjes, zodat de venster ontstaan waar het crêpepapier achter geplakt kan worden. Ook vouwde ik de deuren al een beetje. Achter de deuren en ramen plakte ik het gekleurde crêpepapier. Dit ging makkelijk en daardoor werden de huisjes nog leuker. Door de strook met huisjes te vouwen (er zitten al vouwlijnen) kun je zorgen dat de huisjes kunnen blijven staan. Voor € 1,99 vond ik dit een leuk klein knutselproject. De raamdecoratie ga ik straks ook echt voor het raam zetten in sinterklaastijd.

Maak je eigen klei figuur, kerst, sneeuwpop

€ 1,29
Big Bazaar Kerst Maak je eigen sneeuwpop klei

Advertentie

Mini review
Toen ik de verpakking opende zag ik diverse kleuren staafjes klei, een spatel en handleiding. De handeling bestond uit foto’s van hoe je de sneeuwpop kon maken. Verder stond er geen informatie over of je de klei moet bakken of laten drogen.

De klei was makkelijk te kneden en rook erg naar kinderklei. Dus ik ging er maar vanuit dat deze NIET in de oven kan en dus gewoon rustig aan moest drogen. Het werken met de klei was makkelijk. De klei laat zich goed vormen. Eigenlijk was ik wel verrast met het resultaat wat ik kreeg. Voor € 1,29 zeker een heel leuk klein knutselproject voor kerst. Er was ook een variant met een kerstman. Deze leek mij wel een stuk moeilijker.

Kerstkaarten om in te kleuren

€ 1,99
Shoplog Big bazaar knutselspullen kleur je eigen kaarten

Mini review
Het blokje met kaarten bevat 20 kerstkaarten om in te kleuren. Zoals je weet kleur ik graag met Action DecoTime Twinmarkers. Het is wel altijd de vraag of het papier waarop je met deze stiften kleurt dik genoeg is. Twinmarkers zijn namelijk alcoholstiften en deze drukken heel gauw door het papier. Blij verrast was ik dan ook dat het papier van deze kerstkaarten zo goed is dat ik de kaart kon inkleuren met deze stiften.

Advertentie

Ik maakte 3 kaarten die ik inkleurde met de Twinmarkers. Verder gebruikte ik DecoTime 3D sneeuw nu te koop bij Action € 0,99. De nepsneeuw maakte ik op de sneeuw, snor en muts. Dit geeft de kaart iets 3D.Ook deze kerstkaarten om in te kleuren kan ik zeker aanraden om te kopen. De kwaliteit van de kaarten is echt goed.

Welk artikel vind jij het leukste?

© Nobody ELSe

Reclame

4 reacties

  1. Wat weer leuk gedaan Els en ik kom daar ook wel in de winkel en ga er eens kijken en altijd leuk voor de kleinkids om te knutselen.

    Dankjewel voor de inspiratie.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.