Shoplog: Klaar om te gaan fietsen!

shoplog fiets
Reclame

shoplog fiets
Bijna is het zover. Het bedrijf waar ik werk gaat verhuizen en jawel, naar het centrum van Tilburg. Dat betekent dat ik weer met de fiets naar mijn werk kan. En daar kijk ik nu echt naar uit! Voor mijn fiets en voor mezelf mocht ik bij Pimpjefiets.nl wat spulletjes uitzoeken. En dat was nog lastig, want ze hebben echt van alles! Van fietsbellen tot fietstassen en van fietsmanden tot fietsenrekken.


Als eerste zocht ik een nostalgisch fietsbanden reparatiesetje. Ik hoop deze natuurlijk niet nodig te hebben!
fietsreparatieset
Ik wilde echt al heel lang een bloemenslinger voor om mijn fietsmandje. Nooit van gekomen om te kopen, maar nu heb ik er eentje :-). Heb je nog geen fietsmand, er zijn tegenwoordig zo veel leuke fietsmanden te koop!
bloemenslinger
Een goede bel kan natuurlijk ook niet ontbreken! Het leuke van deze bel is natuurlijk het patroontje maar ook zeker het geluid, echt een ding dong bel :-).
fietsbel
Als laatste zocht ik voor mijzelf deze Lief! fietstas uit. Ik wist helemaal niet dat ze van Lief! ook fietstassen hadden, ik dacht alleen babyspulletjes bijvoorbeeld luiertassen. Niet echt handig zonder kinderen ;-).
fietstas Lief
Deze fietstas is makkelijk te bevestigingen met 2 haakjes :-).
bevestigingen fietstas

Zoals je ziet ben ik er helemaal klaar voor om lekker te gaan fietsen :-). Maak je veel gebruik van je fiets?

Deze shoplog bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd.

lijn
© Nobody ELSe

36 reacties

 1. Leuk artikel! Ik fiets heel graag, ook uit praktische overwegingen.
  Ik woon vlakbij het centrum, dus de auto pakken, betaald parkeren e.d. kost me meer tijd dan fietsen.
  En fietsen is gewoon lekker als de zon schijnt!
  Zo, en nu ga ik de rest van je artikelen en vast en zeker weer mooie foto’s eens bekijken! 🙂

 2. Ik heb geen fiets 🙂 Ik zit wel te denken aan een bakfiets, en niet zo’n mamma-bakfiets, maar een stoere. Ik ben wel van het beetje stoere spul. Ik denk niet dat ik mijn bakfiets echt zou versieren, maar ik vind het altijd geinig als mensen dat wel doen. Hoe lang blijft zoiets er nou opzitten, vraag ik me dan af.

  1. Ja, deze fietsmand is idd super handig :-). Zo handig zelfs dat ik hem heb verhuisd heb van mijn oude fiets naar mijn nieuwe fiets :-).

 3. In Zweden had mijn fiets een mandje. Super fijn vond ik dat, want dan hoefde ik mijn rugzak niet op mijn rug (kan daar niet zo goed tegen als er een laptop in zit). Heb op mijn omafiets hier in NL geen mandje, mis ik wel hoor! Die bel is te vrolijk! 😀

 4. Hele toffe fietsbel zeg! Fijn dat je weer lekker met de fiets naar je werk kan, helaas is mijn werk een half uur rijden dus fietsen gaat hem zeker niet worden 😉

 5. Je bent er helemaal klaar voor om naar je werk te gaan op de fiets. Ziet er allemaal fleurig uit! Nu de winter nog door naar een mooi voorjaar. Dan staan jouw spulletjes nog mooier.

 6. Hoi Els, misschien krijg je Roel zover om samen naar jullie werk te fietsen.
  Verder ziet je fiets er fleurig uit.
  Big hug for you,
  Jos

 7. hahahaha die bloemenslingers ja ik zie ze overal, dus doe ik het juist niet, zie ik mijn fiets juist eerder terug. Zoals jij wel weet, gebruik ik mijn fiets bijna elke dag, zelfs voor de boodschap. De bel vind ik dan weer gaaf maar heb er een goede opzitten. En die hou ik graag. 😉

  Fietstassen dit jaar nieuwe gekocht en dan in lichtblauw met bloemetjes, was hard nodig ook, en ben er nog altijd blij mee 😀

  Zometeen weer een stukje fietsen, woensdag is altijd even op bezoek bij vrienden dag een wijk verderop.

  X

 8. Die bel!!! Te cute! Ik fiets heel graag, maar mijn ziekte zit me regelmatig in de weg. Dat is wel balen, maar goed, als het kan, dan is het ook echt een feestje!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.