Sieraden maken #5: Zomerse armbandjes, incl. uitleg

5 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Ik heb nog gehaakte armbandjes liggen met kralen en zelfs met edelstenen. Ik draag ze eigenlijk nooit :O

  Leuk zijn ze wel!

  X

 2. Romy schreef:

  Wat zijn ze mooi en kleurrijk geworden! Echt heel erg leuk! Het is echt niet te zien dat je nog niet zo lang bezig bent met sieraden maken 🙂

 3. Connie schreef:

  Vrolijke armbandjes, echt zomers! Laat de zomer maar komen.

 4. M.Th. schreef:

  Wat een mooie collectie armbandjes!

 5. lifestylemommys schreef:

  Wat een leukerds! Ik heb toen een paar doosjes van die kralen gehaald die jij al showde op je blog. Toen heb Ik voor de kinderen leuke armbanden gemaakt oa van Paw Patrol. Maar ik gebruik ook graag de bedeltjes die in de geurkaarsjes van Laura Lilly zitten. En via Ali heb ik zo’n gaaf pakket met bedeltjes. Ook flamingo’s voor Eva. Ik wil binnenkort eindelijk wat armbandjes en enkelbandjes voor mezelf gaan maken.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.