Snijplotter #4: Kerstkaarten maken (gratis SVG patroon)

11 Responses

 1. Carla Sjamaar schreef:

  superbedankt voor dit doeltreffende en mooie bestand. Lief dat je het deelt.

 2. Marian Valk schreef:

  ik vind de kaart super leuk, alleen kan ik hem niet downloaden helaas.

 3. Anneke schreef:

  Hoi Els, leuk design! En dank je wel voor het delen.
  Ik heb een Scan’N Cut van Brother, maar ik heb er nog niet veel mee gewerkt. Ik ben dat wel al een hele tijd van plan en als het goed is kan ik ook SVG bestanden gebruiken. Ik ga dat nu heel gauw uitzoeken want jouw kaarten zijn wel heel erg leuk! Dank je wel voor de inspiratie. Groetjes vanuit Amerika👍

 4. Els schreef:

  Ik bewonder wat jij allemaal al kan met de Cricut Els. Het zou mij veel tijd vragen om het allemaal onder de knie te krijgen.
  Het moet fantastisch zijn als je zo je eigen ontwerpen kan realiseren.

 5. Florina schreef:

  Wat ontzettend leuk en goed wat / dat je dit doet! Ik twijfel nog steeds wel of ik er één zal kopen maar nu ik deze post lees weet ik het bijna zeker: ik doe het! Want je kunt eenvoudig ook gemaakte dingen delen. En dat maakt creatief bezig zijn dubbel zo leuk!

 6. lifestylemommys schreef:

  Wat zijn ze leuk! Nee dat heb ik nog nooit gedaan 😊

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.