Voorbeelden tutorial Schattig schaapje

intro schaapjes tutorial voorbeelden
Reclame

intro schaapjes tutorial voorbeelden Ongeveer een maand geleden plaatste ik een gratis tutorial waarmee je een schattige schaapje van vilt en pompons kan maken. Vandaag show ik je mijn andere schaapjes die ik ook nog heb gemaakt. Benieuwd? Lees gauw verder :-).


Dit schaap herken je misschien nog van de tutorial? Het grijze schaapje.
Grijs schaap
Maar ja, hoe vaak zie je een grijs schaap ;-). Natuurlijk heb ik ook nog een wit schaap gemaakt.
wit schaap
Het zwarte schaap kan natuurlijk ook niet onbtreken.
Zwart schaap
Hetzelfde geldt voor een bruin schaapje.
bruin schaap
Als laatste heb ik wat geëxperimenteerd met diverse kleuren wol. Dat is dan mijn gevlekte schaapje.
gevlekt schaap DIY

Wat vind je van mijn schaapjes?

Deel jouw creaties!

Heb je ook door middel van mijn tutorials of DIY’s vilten beestjes of iets anders gemaakt? Zou je die willen delen? Ik vind het erg leuk om creaties van bezoekers van mijn site te zien :-). Daarnaast plaats ik ook regelmatig foto’s van bezoekers op mijn blog. Dus vind je het leuk om in een artikel genoemd te worden stuur dan vooral je foto naar me op, dat kan via Facebook, Twitter @NobodyELSeNL of Instagram @NobodyELSeNL.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Voorbeelden van de tutorial hondjes van vilt
Voorbeelden van de tutorial vogels van vilt
Voorbeelden van olifantjes
Voorbeelden van dino’s van vilt
Voorbeelden van walvissen van vilt

© Nobody ELSe

12 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.