Review: Doe-het-zelf vriendschapsarmbandjes HEMA

vriendschapsarmband HEMA
Reclame

Vriendschaparmbandje HEMA Op 29 november plaatste ik een shoplog met knutselartikelen van de HEMA. Ik beloofde om van sommige pakketjes een review te schrijven. Op 24 december plaatste ik al een review van het haakpakketje. Vandaag een review van het pakketje vriendschapsarmbandjes maken. Dit kleine pakketje kostte slechts € 1,50.

Eerste indruk

De eerste indruk was prima. Alles in het pakket ziet er netjes uit. In de verpakking zit ook een velletje met instructies. Ik ging gauw aan de slag.
knutselpakket hema
lijn

Aan de slag

Als eerste heb ik de instructies erbij gepakt en ben stap voor stap alles gaan volgen. De stappen zijn netjes uitgelegd en erg logisch. De uitleg wordt ondersteund door duidelijke plaatjes. Wel jammer is dat ze in de uitleg het hebben over geel en rood garen en die kleuren juist niet in de verpakking zitten ;-). Maar dat is geen probleem want je hebt 4 andere kleuren in de verpakking zitten en daarmee lukt het ook prima.
aan de slag
lijn
Het begin van de armband vond ik wel een beetjes lastig, je ziet namelijk nog niet echt iets gebeuren. Maar met goed lezen en de afbeeldingen bekijken is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Je moet alleen goed opletten waar je gebleven bent. Na een paar keer de stappen te hebben herhaald komt de armband stukje voor stukje te voorschijn :-).
armband
lijn

Conclusie en eindresultaat

  • Tijd: Ongeveer 2 uur
  • Moeilijkheid: 2 sterren, erg opletten waar je gebleven bent
  • Eindcijfer: 7,5

Ik vond het erg leuk om te doen. Met de duidelijke uitleg kun je zeker tot een goed resultaat komen. Wat ik wel jammer vind is dat het bloemetje wat je gebruikt van dun karton is waardoor het eigenlijk na één armbandje al helemaal kapot is 🙁 (zie foto onder). Ook staan er verschillende armbandjes op de verpakking, maar geen uitleg hoe je de verschillende kleuren op de bloem moet doen om die ook te kunnen maken. Al met al vind ik het echt een leuk pakket. Binnenkort ga ik zeker nog meer armbandjes maken. Ik raad dit pakket dan ook zeker aan om te kopen! Ik heb er nu voor maar € 1,50 al heel veel plezier aan gehad!
HEMA_vriendschaparmband_5
lijn

Advertentie

Het eindresultaat
vriendschapsarmband HEMA

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Slinger maken van de Action
Review: Haakpakket pinguïn HEMA
Review: Maak je eigen vogelhuisje van de Action
Review: Maak je eigen vilten etui van de Action
Review: Viltpakket teddybeer Xenos
Review: StrengelS Viltpakket Paard

© Nobody ELSe

16 reacties

  1. Het resultaat vind ik er echt heel erg leuk uitzien! Wel jammer dat het kartonnen bloemetje als zo snel kapot gaat. Ik denk dat ik hem dan zelf zou proberen na te maken zodat je niet op een gegeven moment een nieuwe moet kopen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.