Zelf kaartjes maken #10: Double Do XL

21 Responses

 1. Elisabeth schreef:

  Geweldig! Ik zie 2016. Ik hoop dat ik dit apparaat nu nog kan kopen. Ben me al een tijdje aan het oriënteren in die apparaten. Maar je geeft zo’n goede uitleg ben gelijk verkocht. Maar ik lees ook dat enkele mensen maar drie platen heeft. Hoe verklaar je dit?

 2. annemarieke weijmer schreef:

  hoi ann,

  ik had het probleem met de de dubbele embossing folder (mappen) . ik kreeg de tip om een transparante plaat aan te schaffen , deze is net iets dunner dan de andere platen. dan gebruik je een blauwe plaat en de transparante plaat.. bij mij werkt dat perfect.

  • Jose schreef:

   Hoi Annemarieke, ik heb ook problemen met de dubbele embossingfolders, de eerste 5 cm gaat goed, daarna is de indruk wazig. Was dat bij jou ook het probleem? En waar heb jij die transparante plaat gekocht? Alvast bedankt, José

 3. Ann schreef:

  Als ik dit zo zie dan is het heel makkelijk. Enkel bij mij gaat dus niet de blauwe plaat,het matje en mal plus papier en daarboven nog een blauwe plaat erdoor heen. De double do draait dan niet en zou kapot gaan. Heb je enig idee hoe dat komt? Of moet ik 2 matjes hebben?
  Ook lees ik dat er 4 platen zouden zitten en een matje,bij mij zitten er 3 platen en een zwart matje erbij. Nu heb ik deze doublé do al heel lang.

  • Els schreef:

   Hoi Ann,

   Bij mij ging dat in het begin ook bijna niet. Naar verloop van tijd (als je meer hebt gesneden) loopt de machine soepeler en gaat het beter :-). Ik heb ook maar 3 platen en een matje. Wel een groene snijmat dacht ik uit mijn hoofd, maar dat weet ik eigenlijk niet meer.

 4. dirk1heidi schreef:

  Wauw super mooi..!!
  Ik zelf maak atijd zo van die 3D kaartjes.
  Maar deze vind ik ook geweldig….!!

 5. Sanne schreef:

  Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. Wow mooie dingen kan je er mee maken seg.

 6. Cindy schreef:

  Wat zijn die vlindertjes mooi! Ze verzinnen telkens weer iets nieuws.

 7. Denise schreef:

  Ik kende zo’n machine nog helemaal niet, maar je kunt er wel erg leuke kaarten mee maken! Met de vlinders vind ik zo leuk!

 8. jeapiebel schreef:

  Ik geef toe dat ik zal niet weten hoe Double Do XL werkt, goed dat je het hier gaat uitleggen. Het lijkt mij echt super handig.

 9. Vlijtig Liesje schreef:

  Wauw, die kaart met de trap is echt heel echt! Ik kende deze machine helemaal niet, maar vind dat je er prachtige dingen mee kunt maken.

  Wel vind ik ‘m best prijzig.

 10. Charel schreef:

  Wauw wat leuk! Zoiets is zeker leuk om te doen!

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat ontzettend gaaf zeg! Geeft zo weer een extra dimensie aan je kaarten 🙂

 12. Elizabeth schreef:

  Superleuk! Bedankt voor de goede uitleg.

 13. Prachtig! Veel mooier dan veel kaarten die je in de winkel zou kopen.

 14. zazazoobeauty schreef:

  Mooi gedaan zeg! Vooral met die vlindertjes, prachtig

 15. M.Th. schreef:

  Wat zijn de resultaten mooi!! Echt gave kaarten.

 16. dediydiva schreef:

  Ja, geweldig he, ik heb ook een Double Do en ben er al jaren superblij mee. Het is zoveel makkelijker dan heel precies handmatig met een schaartje te knippen. Iemand reageerde dat het wel een investering is, maar ik kocht de mijne tweedehands op Marktplaats. Kostte ongeveer 20 Euro en werkt perfect. Dan vallen de kosten wel mee!

 17. Connie schreef:

  Ze zijn allemaal geweldig!!!! De staande kaartjes met ” voor jou” en “happy birthday” vind ik echt erg leuk. Zou best zo’n apparaat willen hebben.

 18. Inge schreef:

  Wat een mooie kaarten! Ik ben al heel lang benieuwd naar een Cricut machine. Zulke apparaten zijn inderdaad wat prijzig, maar het is het wel echt waard. Ik vind je kaartjes echt heel erg mooi!

 19. Ilse Verhoeven schreef:

  Oh, die zijn echt wel leuk.
  Even een investering zo een toestel, maar dat haal je er snel uit, lijkt mij.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.