Reclame

Bullet journal #10: September, veren thema, incl. uitleg en uitgewerkte pagina’s

Bullet journal september voorbeelden uitleg thema veren
Reclame

Bullet journal september voorbeelden uitleg thema veren
Voor de maand september moest ik even goed nadenken welk thema ik wilde gebruiken. Het is niet echt zomer meer, maar ook geen herfst. Ik besloot om door mijn papierverzameling te gaan bladeren. Daarin kwam ik veel veren tegen, en zo kwam ik op het veren thema idee. Naast mijn uitgewerkte pagina’s van september laat ik ook mijn vakantie pagina’s zien die ik heb gemaakt in mijn bullet journal.

Cover september

Al een tijdje had ik van de Action acrylspray verf in huis. Dat is verf in een flesje met een spuitkop. Hierdoor krijg je een vlekjes patroon. Het is alleen wel erg onvoorspelbaar dus ik maakte eerste diverse verschillende achtergrondjes met verschillende papiersoorten.

Toen ik alles goed heb laten drogen, koos ik de mooiste versie om daar een veer op te tekenen. Als laatste voegde ik de naam van de maand toe.
Bullet journal september spraypaint action cover

Mood tracker veer

Advertentie

Dit idee heb ik niet zelf bedacht. Ongeveer zo’n veer zag ik op Pinterest en dit idee heb ik overgenomen. Natuurlijk niet precies hetzelfde.

Als eerste heb ik de veer getekend met potlood. Daar heb ik met een fineliner de buitenkant van veer getekend. De patronen in de veer heb ik gelijk met een fineliner getekend. Een beetje een zentangle idee. Elk stukje veer krijgt straks zijn eigen kleur die staat voor mijn gevoel voor die dag. Links staat de legenda. De indeling van de 5 gevoelens heb ik zo al een tijdje en vind ik een fijne indeling.
Bullet journal september veer thema mood tracker zentangle
Hierbij de mood tracker al een beetje ingevuld.
Bullet journal thema veer mood tracker

Quote “follow your heart”

De quote “follow your heart” vond ik wel bij veren passen. Waarom geen idee :-). Als eerste zocht ik een mooie achtergrond met veren. Deze komt uit een papierpakket van de Action. Daarop heb ik een stukje kraft papier geplakt. Daar bovenop kwam een wit stukje papier.

Met potlood tekende ik de quote erop. Toen ik tevreden was, tekende ik alles over met een fineliner. Het woord “heart” heb ik ook nog ingekleurd met kleurpotloden.
Bullet journal september quote follow your heart

Foto’s van de maand

Voor de foto’s van de maand wilde ik een keer werken met diverse kaders in de kleuren die ik al heel de maand gebruik, blauw, groen, licht roze en roze. De header is een pijl met een veer eraan. Dit idee had ik gezien op Pinterest.
Bullet journal september fotos maand kaders
De pagina met al een paar foto’s.
Bullet journal september foto's maand

Vakantie Friesland

Advertentie

Misschien heb je mijn eerste opzet van mijn vakantie pagina’s al voorbij zien komen in het artikel over de nieuwe stickerboekjes van de Action. Helaas zit die vakantie er weer op en heb ik de pagina af kunnen maken :-). Zo is de pagina geworden uiteindelijk.
Bullet journal vakantie pagina Friesland

Bullet journal vakantie pagina Friesland foto's

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #9: Augustus, zomer/hawaii/tropisch thema, incl. uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #8: Maand juli, thema bloemen incl. uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #7: maand juni uitgewerkt, onderwaterwereld thema + zonnebloem tracker
Bullet journal #6: Maand Mei uitgewerkt, thema verjaardag
Bullet journal #5: De maand April in het thema ruimte en heelal uitgewerkt
Bullet journal #4: De maand Maart in het thema geometrisch & sport tracker
Bullet journal #3: Nieuwe pagina’s en de maand februari uitgewerkt
Bullet journal #2: Indeling en eerste gemaakte pagina’s
Bullet journal #1: een begin maken

© Nobody ELSe

Reclame

7 reacties

  1. Knap hoe je weer elke keer zo’n prachtige bladzijden weet te maken!
    Heb je eigenlijk vaste momenten waarop je in je bujo werkt? Want er kruipt best veel tijd in vermoed ik?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.