Reclame

Bullet journal #8: Maand juli, thema bloemen incl. uitgewerkte pagina’s

Bullet_journal juli thema bloemen tekenen voorbeelden inspiratie
Reclame

Bullet_journal juli thema bloemen tekenen voorbeelden inspiratie
De maand juli staat in het teken van bloemen in mijn bullet journal. Dit vond ik goed passen bij de zomermaand. Vandaag laat ik je mijn pagina’s zien van deze maand en hoe ik ze heb uitgewerkt. Natuurlijk vertel ik ook hoe ik de pagina’s gemaakt heb.


De maand juli bevat minder pagina’s dan de maand juni. De pagina’s sleep tracker en doodle a day heb ik deze maand niet. Dit omdat ik merkte dat ik het niet leuk vond om ze bij te houden. Verder heb ik deze maand veel getekend. Daar beleef ik het meeste plezier aan. Tekenen is helaas nog steeds niet mijn sterkste punt, maar ik vind het gewoon heel leuk om te doen.

Cover Juli, getekende bloemen

Het idee van de cover komt van Pinterest. Toch heb ik mijn eigen bloemen getekend. Eerst heb ik alles met potlood getekend en daarna overgetrokken met een zwarte fineliner.
Bullet journal juli cover juli bloemen

Moodtracker bloemen

Het thema van deze maand is bloemen. Het kan dan ook niet anders dat mijn moodtracker bloemen bevat :-). Allereerst heb ik alle bloemen getekend met potlood en daarna over getrokken met mijn fineliner. Daarna heb ik de binnenkant en de bladeren ingekleurd. Het idee voor de banner komt van Pinterest en deze heb ik mijn eigen draai gegeven. Er staan 31 bloemen op de pagina, elk voor de dag van de maand.
Bullet journal juli moodtracker bloemen flowers
Hierbij een foto waarbij ik hem al een deel ingevuld heb :-). Juli is een hele fijne maand zoals je ziet aan al het roze.
Bullet journal mood tracker ingevuld kleuren bloemen

Pagina met quote

Mijn Leuchttrum heeft last van ghosting (het zien van de gebruikte fineliner aan de achterkant van de pagina). Omdat ik dat niet mooi vind, verberg ik het vaak door een pagina er overheen te plakken. Dat heb ik op deze pagina ook gedaan. Ik heb een vel van de Action op mijn pagina geplakt en daarop heb ik “hello summer” gemaakt met handlettering.
Bullet journal juli zomer bloemen quote

Foto’s van de maand

Als eerste begon ik met de tekst “foto’s van de maand”. De letters van “foto’s” heb ik ingekleurd. Daarna heb ik de pagina versiert met plaatsjes uit een papierpakket van de Action. Later komen hier natuurlijk nog de foto’s bij :-).
Bullet journal juli bloemen foto maand
Het leukste om bij te houden per maand is toch wel de pagina met “foto’s van de maand”. Op de foto hieronder heb ik al een begin gemaakt met het plakken van foto’s.
Bullet journal inspiratie foto's juli

Merk je ook dat je sommige pagina’s bijhouden in je bullet journal minder graag doet?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #7: maand juni uitgewerkt, onderwaterwereld thema + zonnebloem tracker
Bullet journal #6: Maand Mei uitgewerkt, thema verjaardag
Bullet journal #5: De maand April in het thema ruimte en heelal uitgewerkt
Bullet journal #4: De maand Maart in het thema geometrisch & sport tracker
Bullet journal #3: Nieuwe pagina’s en de maand februari uitgewerkt
Bullet journal #2: Indeling en eerste gemaakte pagina’s
Bullet journal #1: een begin maken

© Nobody ELSe

Reclame

8 reacties

  1. Wat heb je dat weer mooi gemaakt! Ik merk telkens dat ik met veel enthousiasme aan een bullet journal begin, maar na drie maandjes alweer de motivatie verlies om telkens iedere dag de bladzijdes netjes bij te houden.. Ik ben er dus alweer mee gestopt.

  2. Ziet er mooi uit. Goed getekend ook! En…..bloemen houden van mensen komt hier duidelijk tot uiting. Je wordt er vrolijk van.
    ?????

  3. Wauw, wat zien je nieuwe pagina’s er geweldig mooi uit! Leuk idee om er ook papier van Action bij te gebruiken! Die getekende bloemen zijn ook heel goed gelukt. Gaaf hoor!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL