Diamond painting #2: grote Minion 25×25 cm AliExpress

Diamond painting AliExpress minion review groot
Reclame

Diamond painting AliExpress minion review groot
Vandaag nog een artikel over Diamond painting. In mijn eerste artikel maakte ik een kleine Minion van AliExpress (20×20 cm). Omdat ik deze zo leuk vond om te maken bestelde ik een grotere Minion bij ome Ali (25×25 cm). Vandaag mijn nieuwe ervaringen, tips en natuurlijk laat ik het eindresultaat zien :-).

Diamond Painting AliExpress

Op AliExpress bestelde ik weer een compleet pakketje. Ditmaal was een groter formaat nog goedkoper dan mijn eerste minion van Diamond Painting. Ook koos ik voor een minion met meer kleur in de achtergrond. Mijn eerste diamond painting bestond voornamelijk uit een witte ondergrond en dat vond ik wat saai met het plakken van de steentjes.

Voor dit pakketje betaalde ik € 2,84. Daarin zit een ondergrond van 25×25 cm, de steentjes (diamanten) verpakt in kleine plastic zakjes, bakje, pennetje, pincet en wax (hiermee blijven de steentjes zitten aan het pennetje. De steentjes heb ik op nummer in een pillendoosje van de Action gedaan. Dit werkt fijner dan steeds open gescheurde zakjes.
Diamond painting AliExpress minion inhoud

Aan de slag met Diamond Painten

Als ik begin met diamant painting kijk ik altijd naar één kant om te beginnen. Ik werk altijd graag in rijen. Deze werk ik eerst af voor ik weer aan nieuwe rijen begin. Je plakt de steentjes namelijk op een plaklaag en je wilt niet steeds zelf aan de plaklaag plakken of nog erger dat de laag niet meer goed plakt. Daarom laat ik de beschermlaag zitten op rijen waar ik niet mee bezig ben. Op de foto zie je dat ik al een paar rijen af heb.
Diamond_painting AliExpress minion werken in rijen
De kleurnuances in het blauw vind ik echt heel mooi. Helaas wel 2 verschillende nummers wit, maar als je ze naast elkaar plakte zag je echt het verschil niet. Op de foto de blauwe kleuren, maar ook het oog met twee verschillende kleuren wit. Die zie je helaas niet. In een eerdere diamond painting van de Action die ik maakte viel de diversiteit in kleuren helaas wat tegen. Maar bij deze minion zijn ze, op wit na, verder wel heel mooi :-).
Diamond painting AliExpress kleuren
Bij deze foto ben ik al een stukje verder :-). Het schiet niet heel erg op want ik had het druk. Dus het diamond painten heeft even stilgelegen.
Diamond painting foto vorderingen
Toen ik eenmaal de smaak weer te pakken had ging het eigenlijk best snel. Dit heb ik in een half dagje gedaan :-). Nu ben ik al over de helft.
Diamond painting AliExpress vorderingen helft
Een weekend later heb ik de minion afgemaakt in 2 dagen. Op zaterdag heb ik gekozen om één blok te doen in plaats van rijen. Hierin zaten namelijk de laatste stukjes geel. Zo hoefde ik minder vaak van kleur te wisselen.
Diamond painting AliExpress minion hoe te beginnen
De zondag heb ik het laatste stukje nog gedaan :-). En toen was de minion eindelijk af! Doordat deze minion groter was dan de eerste vind ik deze mooi qua detail en kleuren. Ik ben er ook nog steeds blij mee dat ik een minion heb besteld met een gekleurde achtergrond in plaats van alleen wit.
Diamond painting AliExpress minion eindresultaat
Op deze foto zie je het verschil tussen de minion van 20x20cm en de minion van 25x25cm. Deze is toch een stuk groter dan ik dacht.
Diamond painting AliExpress minion vergelijken formaat

Ben jij al aan het diamond painten?

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Diamond painting #1: Minion van AliExpress

© Nobody ELSe

3 reacties

  1. Wat is deze leuk geworden zeg! Ik moet eerlijk bekennen dat het bij mij voor nu in de kast ligt. Maar tis voor mij wel echt een winter-activiteit. Dus dan ga ik weer verder met mijn diamond painting 🙂

  2. Wauw, wat een werk, maar wat ziet het resultaat er onwijs leuk uit! Ik kan me voorstellen dat dit ook wel een heerlijk ontspannende hobby is om mee bezig te zijn.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.