Diamond painting #3: AliExpress Blond Amsterdam

Diamond painting AliExpress blond amsterdam review
Wow, dit gewoon al mijn 4de diamond painting. Mijn eerste diamond painting was een kleine bloem van de Action en daarna maakte ik twee verschillende Minions van AliExpress. Omdat de laatste twee zo goed bevielen kocht ik nog een diamond painting op AliExpress. Benieuwd naar mijn nieuwe ervaringen en eindresultaat lees dan gauw verder :-).

Wat bestelde ik

Dit keer bestelde ik op AliExpress een diamond painting met een vrolijke vrouw en sterren achtergrond. De stijl lijkt erg veel op Blond Amsterdam. Het formaat wat ik bestelde was 25×25 cm en kostte € 4,40. Het was ook weer een complete set met vierkante steentjes (deze vind ik het mooiste), een print met plaklaag, een bakje, pennetje en spul voor aan het pennetje zodat de steentjes daaraan blijven plakken.

Laat ik gaan beginnen met diamond painting

Als eerste deed ik weer alle kleuren steentjes per nummer in een pillendoosje, dit vind ik makkelijker werken dan als de steentjes in losse zakjes zitten. Ik merkte al snel op dat bij deze versie gewerkt wordt met hoofd- en kleine letters… dat is best verwarrend kan ik je zeggen. Goed opletten!
Diamond painting AliExpress nummers steentjes diamonds

Op de onderste foto heb ik 13 rijen gedaan. Om te kijken hoeveel rijen ik in één uur kan plakken, heb ik te tijd geklokt. In één uur deed ik ongeveer 8 rijen. Dat schiet niet zo op ;-), maar ik vind het ontspannend om te doen.
Diamond painting AliExpress beginnen blond amsterdam

Hieronder ben ik weer een heel stuk verder. Vond ik bij de tweede minion die ik maakte veel kleuren op elkaar lijken, heeft deze diamond painting dat soms wel en soms niet. Tussen de witte kleuren zit nu wel echt kleurverschil :-). Maar als je dan kijkt naar het midden van de bloem, deze is helemaal donker roze, terwijl ik echt 2 verschillende kleurnummers heb gebruikt. Ik ben erg benieuwd of het mooi gaat worden, de tekening is nu nog vrij grof.
Diamond painting AliExpress weinig kleurverschil

En toen lag het weer even stil. Dat had ik bij mijn vorige diamond painting project ook. Gewoon even geen zin meer. Maar toen ik weer begon gelijk een groot stuk gedaan. Nu nog 20 rijen, dus ongeveer nog 2,5 uur.
Diamond painting AliExpress knutselen review

Het eindresultaat van uren diamond painten

En hierbij het eindresultaat. De tekening is nog vrij grof, maar dat komt door het “kleine” formaat wat ik gekozen heb. Ondanks dat sommige kleur steentjes weer op elkaar leken, ben ik blij met dit resultaat. Alleen de rechterarm vind ik een beetje een rare kleur hebben. Een nieuwe diamond painting is dan ook weer onderweg :-).
Diamond painting AliExpress review eindresultaat

Gerelateerde artikelen:

Diamond painting #2: grote Minion 25×25 cm AliExpress
Diamond painting #1: Minion van AliExpress

© Nobody ELSe

Tags: , , ,

5 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Yova schreef:

  Blond Amsterdam. Wat heb jij weer heel mooi gemaakt. Echt leuk!!

 2. Jenn schreef:

  Oh leuk! Ik heb al een tijdje geen diamond painting meer gemaakt, maar krijg er nu echt wel weer zin in 🙂

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind het mooi geworden! Ik zie dit spul ook wel eens bij de Action liggen!

 4. Romy schreef:

  Oh Blond Amsterdam! Daarmee zit je bij mij altijd goed natuurlijk 🙂 En wat ziet het resultaat er leuk uit! Grappig dat ze op AliExpress ook dit soort producten in Blond Amsterdam-stijl verkopen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top