Diamond Painting #6: Nieuwe Diamond paintings Action 40×60 cm (Juli 2021)

7 Responses

 1. Wat leuk is het steeds.
  Kijk al uit in de winkel voor die dieren.

 2. Veerle Callebaut schreef:

  Dank u wel voor de tip

 3. Sil schreef:

  Met een deegroller er goed overheen, om alles goed vast te drukken… en een gewone wissellijst in die maat, werkt perfect

 4. Martine schreef:

  Super mooi weer. Ik heb er meerdere liggen. Waarvan een grote. Ik merk dat ik eerder een klein formaat pak om savonds te doen dan een grote. Ja zo zal de grote nooit eens afkomen. 🙂

 5. Veerle Callebaut schreef:

  mijn dochter is net begonnen met diamond painting en heeft nu eentje af maar hoe kunnen we nu voorkomen dat de steentjes terug loskomen en welke kader moeten we kopen zodat we dit kunnen ophangen? sorry we zijn echt nog maar starters grtjs M&V

 6. Romy schreef:

  Wauw, wat een werkje zeg! Hij is prachtig geworden. Ik heb zelf een halve diamond painting af, maar merk dat ik er steeds een beetje tegen opzie om er alweer aan te werken, haha. Ik geloof dat ik er niet zoveel geduld voor heb.

 7. T A schreef:

  Hij is mooi geworden Els . Ik ben deze week ook weer begonnen met een boedha .Maar wel een stukje kleiner als die van jou .
  Groetjes T A

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.