Haken #11: Mijn favoriete haakpatronen van 2017

18 Responses

 1. Annick Melis schreef:

  Hallo mijn engels is niet goed, bestaat het patroon ook in het Nederlands?

 2. Tineke schreef:

  Geweldig leuk die katten. Wil ik graag maken voor mijn aankomend kleinkind. Papa en Mama hebben 2 katten…dus.
  Maar is de beschrijving in Nederlands…mijn Engels is niet goed.

 3. Yvonne schreef:

  Heel leuk, maar het patroontje van de kat is niet helemaal gratis hoor.

 4. Morgaine schreef:

  Ja hey, dat weet je van mij wel, ben momenteel met iets bezig wat nog geheim is 😉 babyshower is binnenkort, weet dochter nog niet, maar dat komt vanzelf, en verder ben ik meer van de dekens en spreien, of kussen hoezen bla….

  X

 5. Heidi schreef:

  Wat leuk allemaal..

 6. Betty Wittens schreef:

  Hoi Els, wat zijn die katten leuk?
  Ik ga er vast ook eentje haken!

 7. Michelle schreef:

  Ze zijn stuk voor stuk allemaal zo leuk! Dat girafje blijf ik zo schattig vinden.
  Ik vind persoonlijk wat grotere haakpatronen mooi, zoals die van mykrissiedolls. Lalylala, Mala Design en Stip&Haak. Misschien zit er wel iets leuks voor je tussen. Vooral de laatste ontwerpster heeft hele fijne en mooie patronen!

 8. Yolanda schreef:

  Ik kan helemaal niet haken maar ik word wel erg vrolijk van jouw haaksels. Super schattig !

 9. Sammie schreef:

  Die katten zijn zo leuk! Vind de kleurtjes ook zo grappig!
  Fijne jaarwisseling!

 10. Angélique schreef:

  Amineko (zoals de kat van origine heet) heb ik al meermaals gemaakt, dat zegt heel veel over hoe ik het patroon vind, want de meeste amigurumi maak ik maar 1x. O, de beer van Kristel Droog heb ik ook 2 of 3x gemaakt, de my Krissie beer.
  Je giraf vind ik ook leuk geworden.

 11. Christa schreef:

  Wil ook graag die kat gaan haken. Ben net begonnen met haken. Maar begrijp dit patroon niet helemaal. Hoe heb jij dat gedaan? Staat bij als extra tip dat je extra steek moet maken en niet mee moeten tellen. Maar aan het eind van de tour heb je dan toch een teveel? Vindt het een beetje verwarrend. Hopelijk kan je me helpen

 12. Romy schreef:

  Er staan echt vele leuke tussen, maar de giraffe is mijn favoriet. Ik vind die er zo schattig uitzien! Zelf haak ik niet, maar ik vind het wel heel tof (en knap!) om te zien wat anderen te maken.

 13. Jolanda schreef:

  De giraffe vind ik echt superschattig!

 14. Connie schreef:

  De twee katten zijn mijn favoriet. Ik vind ze zo lief en leuk. De foto’s van de katten zijn ook zo vertederend! De andere dieren die je dit jaar maakte waren ook allemaal mooi gemaakt.
  Ik haak nooit, dus ik heb geen haakpatroon voor je ?

 15. Kreanimo schreef:

  Leuk leuk leuk.
  De kat en de olifant haakte ik ook al.
  Ik heb naar mijn gevoel weinig gehaakt dit voorbije jaar.
  Mijn leukste waren de zeemeerminnen voor mijn meisjes.

 16. Anja schreef:

  De patroontjes van Christel Krukkert zijn ook heel fijn om te haken, vooral de dieren knuffels met kleertjes, maar helaas zijn ze niet gratis

 17. Anja schreef:

  De patronen van Christel Krukkert zijn ook heel fijn om te haken, vooral de dieren knuffels, maar ze zijn helaas niet gratis

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL