Haken #56: Kerstbal hert cupcake

6 Responses

 1. Heidi schreef:

  O, wat zijn ze super mooie geworden.
  echt zo schattig…

 2. M.Th. schreef:

  Snoezig!

 3. Romy schreef:

  Volgens mij is jouw kerstboom echt een feestje om te zien met al die vrolijke zelfgemaakte ornamenten. Ook deze gehaakte kerstballen zijn onwijs leuk! Het is dat ik niet kan haken, maar anders had het me wel leuk geleken om ook een aantal gehaakte of gebreide ornamenten in mijn boom te hangen.

 4. Morgaine schreef:

  Ik zie het op IG al, ik vind ze opnieuw super gaaf en leuk 😀

  X

 5. Connie schreef:

  Een keer iets anders in de kerstboom, leuk hoor!

 6. lifestylemommys schreef:

  Die zijn leuk voor in de kerstboom ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.