Knutselen: Action DecoTime Paper craft set kerst/winter

14 Responses

 1. j schreef:

  Die sets heb ik ook; echt leuk om te zien wat jij er van maakt! ik heb er een snail-mail van gemaakt (met de gordijntjes en de ruimte er tussen op het papier waar je het op plakt openknippen. en op het blad eronder een plaatje plakken zodat het lijkt of je naar buiten kijkt

 2. Heidi schreef:

  Echt leuke kerstkaarten zijn het

 3. gillian sillis schreef:

  Oh, zo leuk! Eerst vond ik de roze set maar niets toen ik het boek op je foto zag, maar als ik dan zie wat jij er mee hebt gemaakt – zeker de kaarten want die zijn zo mooi – ben ik er nu toch voor gevallen. Het blauwe boek werd ik al direct verliefd op (tja, blauw is dan ook mijn favoriete kleur 🙂 ). Zo’n leuke prentjes daarin!

  Ik vind de boeken super, maar ze zijn hier altijd zo snel weg. Hoop toch volgende week ze nog op te kunnen pikken. Ik heb wel rondgekeken tussen het kerst knutsel materiaal maar hier lagen ze er nog niet bij. Misschien was ik iets te vroeg … of waren ze al op 🙁

 4. tonie Borman schreef:

  Wauw, prachtig. Ik moet ook meer eens gaan kijken.

 5. Romy schreef:

  Wat een mooie kaartjes, vooral die met de pinguïn! Ik heb toevallig gisteren ook zulke setjes meegenomen bij Action. Kreeg er spontaan zin van om kerstkaartjes te maken!

 6. Katinka schreef:

  Onwijs leuke kaarten. Voor 1.49 kan je met dat pakket echt zoveel doen ook. Ben er ook weg van. Op deze set zitten geen voorbeelden dus ik was erg blij met deze blog van jou. Dankjewel :))

 7. Connie schreef:

  Wat een mooie kaarten en voor de planner erg leuk om de afbeeldingen ook voor te gebruiken. Ziet er gezellig uit!

 8. Carla schreef:

  Weer leuk gedaan Els

 9. lifestylemommys schreef:

  Deze sets zijn echt mega leuk. Vandeweek heb ik 2 van die grote blokken gehaald met die adventskalenders erin. Eentje met lama’s , flamingo’s en cactussen. De ander was geloof ik met zwart, wit en roze enzo 😁

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL