Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #10

Mascha planner josh V thema inspiratie
Reclame

Mascha planner josh V thema inspiratie
Vandaag laat ik pagina’s zien in mijn planner van begin 2022. Ik leg uit hoe ik deze heb gemaakt en wat ik heb gebruikt. Hopelijk kan ik je inspireren van je eigen planner/agenda en/of dagboek.

Agenda/planner versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda/planner. Per week vertel ik hoe ik deze heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van de Action. Ik gebruik graag stickers, washi tape, clear stamps, stempelinkt en kleurpotloden (Faber Castell). Maar omdat ik deze knutselspullen soms al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies meer te koop zijn :-).

Voor het plannen gebruik ik een Mascha planner, maar je kunt ook een gewone agenda en/of dagboek versieren natuurlijk. De Mascha planner die ik nu gebruik is de Mascha – JoshV planner van 2020.

Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn agenda steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik voor dingen die ik moet doen op die dag en aantekeningen, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten of voor andere informatie zoals social media en de onderste rij is voor activiteiten, afspraken enzovoorts. Dat is eigenlijk alleen het agenda gedeelte.

Week 1:

Thema winter

Advertentie

Voorgrond: Deze pagina herken je misschien al uit het artikel: Knutselen: Action DecoTime Paper craft set kerst. Al het papier en stickers komen uit deze papieren knutselset van DecoTime (Action). De stickers januari en 1 komen uit de planner zelf. De cijfers schreef ik met een mintgroen Decotime krijtmarker (soort gelpen)
mascha planner wk1 thema winter ACtion decoTime

Week 2:

Thema winter

Voorgrond: Bij deze pagina gebruikte ik washi tape die te koop was met kerst bij Action. Ik vond deze zo leuk, dat ik deze ook wel vond passen bij week 2. Het zijn tenslotte echte winter washi tapes. De stickers januari en 2 komen uit de planner zelf. De cijfers schreef ik met een zwarte fineliner.
Agenda wk 2 washi tape action kerst

Week 3:

Thema ijsberen en pinguïns

Achtergrond: Op de achtergrond tekende ik met kleurpotloden (ik gebruik het merk Faber Castell) een sneeuwlandschap en een iglo. Verder maakte ik met stempelinkt sterretjes op de pagina die ik ook inkleurde met potlood.
Voorgrond: Afbeeldingen ijsberen en pinguïns. Deze afbeeldingen van ijsberen en pinguïns maakte ik met clear stamps van het merk Hello Bluebird. Met watervaste inkt stempelde ik deze clear stamps op wit papier. De afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers (Action). De kleuren van de afbeeldingen koos ik zo zodat ze goed bij de pagina van de agenda passen, een beetje warm grijs. Na het inkleuren knipte ik de afbeeldingen uit en plakte deze met Pritt in de planner.
Extra: Stickers van de maand en cijfers komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk3 mascha planner josh v winter thema clear stamps

Week 4:

Thema Warme winter

Advertentie

Voorgrond: Deze pagina herken je misschien ook al uit het artikel: Knutselen: Action DecoTime Paper craft set kerst. Al het papier en afbeeldingen komen uit deze papieren knutselset van DecoTime (Action). De stickers januari en 4 komen uit de planner zelf. De cijfers schreef ik met een witte Decotime krijtmarker (soort gelpen)
mascha planner wk 4 thema winter ACtion decoTime

Week 5:

Thema Beren

Voorgrond: De beren herken je misschien wel deze heb ik zelf ontworpen en kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Afbeeldingen beren (geschikt voor te knutselen). Deze afbeeldingen heb ik ingekleurd met Twinmarkers.
Extra: Stickers van de maand, cijfers en banners komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 5 beren afbeeldingen gratis printable

Week 6:

Thema Dieren in de sneeuw

Achtergrond: Sneeuw en heuvels. Gemaakt met kleurpotloden
Voorgrond: Afbeeldingen van een hert, beer en pinguïn. Deze afbeeldingen maakte ik met clear stamps van het merk Craft Sensations, gekocht bij Action. Met watervaste inkt stempelde ik deze clear stamps op wit papier. De afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers (Action). Na het inkleuren knipte ik de afbeeldingen uit en plakte deze met Pritt in de planner.
Extra: Stickers van de maand en cijfers komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk6 mascha planner josh v Action CraftSensations Stempels

Week 7:

Thema Ruimte

Advertentie

Voorgrond: Alle afbeeldingen en stickers komen uit een papierblok van craft Sensations (zie Action shoplog november 2021).
Agenda wk 7 Action craft sensations

Week 8:

Thema stickers Afrikaanse dieren

Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk8 mascha planner josh v decotime Action stickers

Week 9

Thema honden & kat

Achtergrond: Wolken en gras. Met groene en blauwe stempelinkt (DecoTime Chalk ink Action) stempelde ik met een sponsje op een mal. Waar geen mal zit komt de stempelinkt. Voor een complete uitleg zie: Knutselen: Uitleg stempelen met verschillende technieken (techniek 3).
Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk9 indelen mascha planner josh v stickers Action

Week 10:

Thema konijntjes

Advertentie

Achtergrond: Op de achtergrond tekende ik met kleurpotloden (merk Faber Castell) gras en bloemetjes.
Voorgrond: Afbeeldingen van konijntjes, vogeltjes en fruit/groenten. Deze afbeeldingen maakte ik met clear stamps van het merk Hello Bluebird. Met watervaste inkt stempelde ik deze clear stamps op wit papier. De afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers (Action). Na het inkleuren knipte ik de afbeeldingen uit en plakte deze met Pritt in de planner.
Extra: Stickers van de maand en banners komen uit de Mascha planner zelf. Stickers cijfers zijn van CreaChick stickervellen.
Agenda wk10 planner josh v konijntjes lente clear stamps MFT

Week 11:

Thema stickers vogeltjes, panda, bloemen en bladeren

Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk11 mascha planner josh v stickers Action

Week 12

Thema Zee & strand

Achtergrond: Golven, strand en lucht. Met gele en verschillende kleuren blauwe stempelinkt (DecoTime Chalk ink Action) stempelde ik met een sponsje op een mal. Waar geen mal zit komt de stempelinkt. Voor een complete uitleg zie: Knutselen: Uitleg stempelen met verschillende technieken (techniek 3).
Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
mascha planner wk 12 thema water ACtion decoTime

Week 13:

Thema verjaardag met muisjes

Advertentie

Achtergrond: Op de achtegrond plakte ik stukjes papier uit een papierblok van Craft Sensations, celebrate collection.
Voorgrond: Afbeeldingen van muisjes, cupcake en ballonnen. Deze afbeeldingen maakte ik met clear stamps van het merk MFT. Met watervaste inkt stempelde ik deze clear stamps op wit papier. De afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers (Action). Na het inkleuren knipte ik de afbeeldingen uit en plakte deze met Pritt in de planner.
Extra: Stickers van de maand, cijfers en banners komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk13 versieren persoonlijk thema verjaardag

Welke week is jouw favoriet?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #9
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #8
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #7
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #6
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #5
Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4

© Nobody ELSe

9 reacties

  1. Zo mooi hoe je elk van die pagina’s weer zo anders hebt versierd. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Wat zal het een feestje worden om je planner komend jaar in te vullen 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.