Review: Action, make your own diamond painting

20 Responses

 1. Mulan schreef:

  Leuk je bericht over diamond painting. Zelf ben ik hier ook mee bezig.

  Bij AliExpress kun je uit zoveel leuke en verschillende dingen kiezen. Je hebt vierkante en ronde steentjes. Zelf bestelde ik eerst altijd een diamond painting met vierkante steentjes. Dacht dat dit mooier was, dat het beter aansluit dan de ronde. Geen ‘gaten’ in de hoeken. Maar ik heb nu eentje met ronde steentjes en ik moet zeggen dat het me reuze meevalt. Best wel voor herhaling vatbaar die ronde steentjes. Bij die vierkante steentjes moet je ze wel goed aansluitend tegen elkaar plakken voor een mooi resultaat. Dit gaan bij de ronde steentjes wat makkelijker.

  Ik vind het een erg plezierige en rustgevende bezigheid.

  De Xenos had ze ook een tijdje, maar ik weet niet of zij de diamond paintings nog hebben.

  Pipoos heeft ze ook, maar daar zijn ze echt een stuk duurder. Wel mooie prints ook.

  Tips:
  Let op de grootte bij het bestellen van een diamond painting. Als het plaatje heel erg gedetailleerd is, wordt het ook mooier als je een grotere maat besteld.

  Als je wil uitvinden of diamond painting iets voor jou is, bestel dan een kleiner formaat met minder details. Eentje met niet al teveel kleuren.

  Je kunt het eindproduct inlijsten of op een canvas schilderdoek plakken. Kies hierbij voor wel of geen rand/passpartout om de diamond painting. Ga voor wat jij mooi vindt!

 2. Mulan schreef:

  Leuk je bericht over diamond painting. Zelf ben ik hier ook mee bezig.

  Bij AliExpress kun je uit zoveel leuke en verschillende dingen kiezen. Je hebt vierkante en ronde steentjes. Zelf bestelde ik eerst altijd een diamond painting met vierkante steentjes. Dacht dat dit mooier was, dat het beter aansluit dan de ronde. Maar ik heb nu eentje met ronde steentjes en ik moet zeggen dat het me reuze meevalt. Best wel voor herhaling vatbaar die ronde steentjes. De steentjes van AliExpress zijn niet doorschijnend, maar vol van kleur.

  Ik vind het een erg plezierige en rustgevende bezigheid.

  De Xenos had ze ook een tijdje, maar ik weet niet of zij de diamond paintings nog hebben.

  Pipoos heeft ze ook, maar daar zijn ze echt een stuk duurder. Wel mooie prints ook.

  Tips:
  Let op de grootte bij het bestellen van een diamond painting. Als het plaatje heel erg gedetailleerd is, wordt het ook mooier als je een grotere maat besteld.

  Als je wil uitvinden of diamond painting iets voor jou is, bestel dan een kleiner formaat met minder details. Eentje met niet al teveel kleuren.

 3. Heidi schreef:

  Wat super mooi is dat.. Vind ik altijd zo zomers een flamingo…

 4. missynicolekatje schreef:

  Wat leuk ik kwam hier toevallig langs wippen u hebt een leuke website

 5. Leuk! Ziet er tof uit. Ik ben er nog eentje liggen van Aliexpress, alleen kan me er niet toe zetten het te maken… priegelwerk…

 6. HosteSarah schreef:

  Oeh, voor die prijs zou ik dit weleens willen proberen eigenlijk. Ik ben niet de meest geduldige persoon, maar dit lijkt me wel wat. Ik had ook geen idee dat je dit bij Action kon vinden. Leuke tip!

 7. Morgaine schreef:

  Het ziet er heel erg mooi uit in elk geval, maar ja… nog zoveel te doen, hahaha

  X

 8. Florentine schreef:

  Ik vind het echt heel leuk! En wat een super vrolijke kleuren ook. Echt heel schattig 🙂

 9. liefmeisje1988 schreef:

  Ik zie het veel voor bij komen. Maar ik begin er niet aan. Ondanks dat het er erg leuk uit ziet. Maar ik weet niet wat ik met al die schilderijtjes na toe moet.

 10. Elly Beneker schreef:

  Dat dacht ik ook en nu ben ik bijna verslaafd

 11. Yolanda schreef:

  Diamond painting lijkt niets voor mij, ik denk niet dat ik het geduld er voor heb. Maar wat jij gemaakt hebt ziet er erg leuk uit!

 12. lifestylemommys schreef:

  Deze is echt heel leuk! Ik heb een grote van Cars gewonnen voor onze tweeling maar ben niet begonnen omdat ik niet wist of ik last zou krijgen van mijn vingers of ogen haha. Maar nogmaals, deze is echt heel leuk ?

 13. Manon schreef:

  Ik heb ze hier nog niet bij de Action gezien, maar als ze deze hebben neem ik zeker de flamingo mee. Ziet er erg leuk uit!

 14. Jolanda schreef:

  Ohh ik ben vorige week bij de action geweest, had ik dit toen maar meegenomen.

 15. Romy schreef:

  Wauw, wat een onwijs toffe creatie met die flamingo en de sprekende kleuren! Inderdaad echt een leuk resultaat én een fijne bezigheid voor dat geld 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.