Strijkkralen #5: Diverse strijkkraal figuren

strijkkraal figuren intro
Reclame

strijkkraal figuren intro
Al eens eerder plaatst ik op mijn blog artikelen over mijn nieuwe hobby strijkkralen. Zo maakte ik als eens onderzetters, kaarten en mandala’s van strijkkralen. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met strijkkraal figuren die ik heb gemaakt. Ik blijf het namelijk heel leuk vinden om te doen :-).

Strijkkraal patronen

Allereerst wil ik zeggen dat ik niet alle patronen zelf heb bedacht, ik ben geïnspireerd of heb ze nagemaakt van plaatjes op Pinterest. Op mijn Pinterest Bord heb ik een bord aangemaakt met de patronen die ik heb gebruikt.

Fruit

Om nog een beetje van de zomer na te genieten heb ik zomers fruit gemaakt van strijkkralen (ik blijf het moeilijk vinden om definitief afscheid van de zomer te nemen 😉 ). Ik vind fruit altijd heel vrolijk door de verschillende vormen en frisse kleuren :-). Door de kleur en vorm vind ik strijkkralen altijd goed werken. Ik maakte een appel, meloen, trosje druiven en een ananas.
strijkkralen fruit

strijkkraalfiguur ananas

Veertjes

Advertentie

Op Pinterest kwam ik veel patronen tegen van veertjes. Bij het inpakken van cadeautjes maak ik wel eens gebruik van nep veertjes, het leek me ook leuk om dat binnenkort met veertjes van strijkkralen te doen :-).
strijkkralen veertjes

Herfstbladeren

Omdat ik natuurlijk niet kan blijven ontkennen dat de zomer weer voorbij is :-(, heb ik ook herfstbladeren gemaakt in herfstkleuren.
strijkkralen bladeren

Super Mario

Strijkkralen en oude videogames blijf ik een leuke combinatie vinden. Daarom maakte ik Super Mario van strijkkralen :-).
strijkkralen super mario

Rozen

Dit is het laatste strijkkralenfiguur dat ik maakte. Op Pinterest kwam ik de meest schitterende bloemen tegen. Ik heb er eentje uitgekozen en ik heb deze nagemaakt.
strijkkralen bloemen

Ben jij al fan van strijkkralen?

lijn

Gerelateerde artikelen:

Strijkkralen #4: Kaarten maken
Strijkkralen #3: Mandala’s maken
Nieuwe hobby: strijkkralen #2
Nieuwe hobby: strijkkralen plus mini review

Advertentie

© Nobody ELSe

26 reacties

  1. Die rozen zijn prachtig geworden! En via pinterest, moet ik even onthouden voor mijn werk daar zijn ze ook met strijkkralen bezig zo nu en dan, en patronen leren volgen is natuurlijk erg leuk om te doen!

    Zelf ben ik er nooit fan van geweest om te maken dan of te doen, dan heb ik liever ministeck wat ik dan ook weer op zou kunnen hangen 😉

    x

  2. Wat leuk dat je langskomt op mijn blog en ik had een super leuke vakantie gehad. Al moet ik wel weer wennen om alles weer op te pakken. Strijkkralen daar speelde ik vroeger vaak mee met mijn kinderen. Kinderen vinden het erg leuk om mee bezig te zijn. 🙂

  3. Het is natuurlijk pixelen op groter formaat. Wel leuk om te zien, maar ik denk niet dat dit iets voor mij is. Wat niet wegneemt dat je best bij mijn pixelsite mag kijken om wat inspiratie op te doen. Ze zijn makkelijk om te zetten naar patronen, denk ik.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.