Knutselen: Agenda/planner versieren #3 (Mascha planner)

uitleg agenda versieren persoonlijk maken
Reclame

uitleg agenda versieren persoonlijk maken
Vandaag alweer deel 3 van mijn artikelen over mijn agenda versieren. Ik laat weer diverse nieuwe versierde weken zien en vertel wat ik heb gebruikt. Ik heb zelf een Mascha planner, maar je kunt mijn ideeën ook makkelijk toepassen op een andere planner/agenda :-).

Agenda versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda. Per week vertel ik hoe ik deze heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van Action, MUS en AliExpress. Maar omdat ik deze soms al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies meer te koop zijn :-). Van de Action gebruik ik vooral stempels, washi tape en stickerboekjes. Van MUS gebruik ik eigenlijk altijd veel uit het boek: Mijn bullet journal stickers. Op AliExpress koop ik veel basis washi tape en ook vaak stempels.

Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn agenda steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik als dingen die ik moet doen op die dag, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten en de onderste rij is voor activiteiten. Dat is eigenlijk het agenda gedeelte. Het grootste deel gebruik ik dus om te plannen en to do lijstjes te maken.

Week 16: Thema natuur
Als eerste plakte ik de stickers met maand, dagen en weeknummer. Deze kocht ik ooit op de CreaDoe. Met licht groen washi tape maakte ik de verdeling in mijn week duidelijker. Met stickers uit een stickervellen set van DecoTime (Action) versierde ik de pagina verder.
Agenda versieren week16 thema vogels

Advertentie

Week 17: Thema konijntje
Week 17 staat in het teken van konijnen stickertjes. Deze had ik al heel lang in huis en leek mij leuk om eens te gebruiken in mijn agenda. Verder zie je nog op deze pagina washi tape (AliExpress), washi tape stipjes (AliExpress) en algemene stickers (Mus en Action).
je eigen agenda maken versieren stickers

Week 18: Thema Lucky
Dat ik hier niet eerder aan gedacht heb, een pagina met foto’s van Lucky. Lucky was mijn oude verzorgpony en heb ik jaren op gereden. Helaas is ze al een tijdje overleden. De foto’s printte ik uit op mijn Canon Selphy. Deze plakte ik met een lijmroller (Action) in mijn agenda. Ik maakte de afbeeldingen even groot als de vakjes. Dat vond ik wel mooi. Verder gebruikte ik washi tape, stickers die bij de Mascha planner hoorde, stickers met de maanden en stickers van bloemen (MUS).
Agenda versieren met foto paard lucky

Week 19: Thema Tropisch
Misschien herken je het wel, een goed idee in je hoofd denk je en dan is de uitwerking een stuk minder. Dat heb ik met deze week. Ik ben er totaal niet blij mee. Ach, niks meer aan te doen. Op naar de volgende week. Ik gebruikte washi tape, stickers en papieren plaatjes (geen idee hoe ik hier aan kom).
Agenda versieren week20 mislukt

Week 20: Thema Zomers
Met deze pagina ben ik wel blij. Meer een eenheid. Dat kan ook bijna niet anders omdat deze pagina alleen is gemaakt met stickers uit één stickerboekje van Action. Dus alles past bij elkaar en is dezelfde stijl :-).
Agenda versieren met stickers van Action

Week 21: Thema Stokstaartjes
Stokstaartjes vind ik zo’n leuk dieren. In een dierentuin kan ik er echt hele lang naar kijken. Ik begin deze pagina met het stempelen van stokstaartjes clear stamps (Clearly Besotted) op wit papier. Deze kleurde ik in met Twinmarkers (Action) en knipte ik vervolgens uit. Ik stempelde niet gelijk in mijn agenda omdat Twinmarkers erg doordrukken.

Met kleurpotloden kleurde ik heuvels in mijn agenda. Daarop plakte ik met pritt de ingekleurde clear stamps van de stokstaartjes. Verder gebruikte ik weer washi tape en stickers.
Agenda versieren stokstaartjes clear stamps

Advertentie

Week 22: Thema Verjaardag
In deze week was ik jarig, tijd dus voor een feestelijke week. Als eerste stempelde ik clear stamps (Party parade Hello van Blue bird) op wit papier. Deze kleurde ik in met Twinmarkers (Action) en knipte ik netjes uit. Met pritt plakte ik ze in mijn agenda. Ik gebruikte van de clear stamps nog de hartjes en muzieknoten om de week extra te versieren. Verder zie je nog washi tape en stickers zoals al bijna op elke week :-).
pagina planner versieren voor verjaardag

Week 23: Thema Luiaard
Deze week heb ik versiert met Luiaard stickers (geen idee meer waar gekocht, ik dacht Flying Tiger). De washi tape met bladeren is van CreaChick. Verder gebruikte ik holografische stickers van cijfers voor de dagen van de week (Action).
Agenda versieren week23 stickers luiaard

Week 24: Thema Olifantjes
Ook deze week maakte ik met clear stamps. Dit keer zijn het olifantjes (van MFT). Ik kleurde ze weer in met Twinmarkers. Ik gebruikte steeds dezelfde kleurtjes voor alle afbeeldingen voor een eenheid. Na het uitknippen plakte ik ze in mijn agenda. Ik gebruikte verder nog washi tape en stickers.
Mascha planner versieren inspiratie ideeen

Week 25: Kleurrijk Thema
Ken je dat van die kleine geluksmomentjes? Dat had ik met de stickers van de dagen (Action) op deze pagina. Deze passen gewoon precies in het balkje :-). Hoe fijn is dat! De rest van de pagina versierde ik met stickers uit hetzelfde stickerboekje van de Action van de dagen.
Agenda versieren stickers action Week 25

Week 26: Thema Paard
Deze week is vrij basic. Een paar afdrukken van clear stamps ingekleurd met Twinmarkers. Verder gebruikte ik nog washi tape en stickers.
Agenda versieren met stempels stickers

Gebruik jij nog een papieren agenda?

Advertentie

Advertentie

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner versieren #2 (Mascha planner)
Knutselen: Mijn nieuwe agenda versieren (Mascha planner)

© Nobody ELSe

13 reacties

 1. Wauw, wat een leuke blog om te lezen!
  Haal er veel inspiratie uit 🙂

  Wat een toffe pagina’s heb je gemaakt in je planner!

  Mag ik vragen waar je de clear stamps van de olifantjes vandaan hebt?

  1. Dankjewel voor het compliment 🙂
   De stempels zijn van MFT (deze heb ik al wat langer, ik weet niet precies waarvan)

 2. Ontzettend leuk weer, ja ik gebruik nog een papieren agenda, maar meer nog altijd, mijn family planner, die is al leuk versierd, komt ook met een stickervel elk jaar weer. Die gebruik ik ook zeker wel in het begin maar ergens, zoals nu, midden van het jaar, dan blijft het weer liggen, hahahaha

  In mijn tas, heb ik een kleinere agenda, om de afspraken te maken die onderweg worden gemaakt, andersom, werk ik die af en toe bij voor onderweg ook weer, maar ja… de planner is de bom!

  X

  1. Zo’n family planner is ook handig lijkt me inderdaad. Ik heb geen agenda voor onderweg, ik zet dan alles in mijn telefoon :-). X

   1. Ja, dat vind ik dan weer onhandig, in de foon zetten… soms hang je eraan en dan komt de afspraak op… onderweg.. hoe doe je dat dan? als je belt en je moet het noteren? of zien of het kan?

 3. Dank voor de inspiratie! Waar veel mensen thuis werkten en het rustiger aan konden doen de afgelopen maanden, werkten mijn collega’s en ik ons een slag in de rondte. Ik heb in die tijd alleen een dagboek bij gehouden, geen tekeningen, stickers, washi tape of wat dan ook ter decoratie. Nu het weer wat rustiger wordt, ga ik het zeker weer oppakken, nu ik jouw voorbeelden zag krijg ik er helemaal weer zin in!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.