Reclame

Review: Nieuwe Washi Tape Action, wat doe ik met washi tape?

Washi tape Action review nieuw design
Reclame

Washi tape Action review nieuw design
Zoals zo vaak liep ik weer eens bij de Action te snuffelen, toen mijn oog viel op nieuwe washi tape setjes. Natuurlijk kon ik het niet laten om te kijken, ook al heb ik genoeg washi tape ;-). Ik was verrast door de nieuwe setjes. In dit artikel laat ik de setjes zien die ik kocht en show ik wat ik zoal doe met washi tape.

Nieuwe setjes washi tape

De nieuwe setjes washi tape van de Action zijn anders dan ik gewend was. Eerst hadden ze vooral alleen grafische patronen. Nu hebben ze een combi van grafische, getekende, tekst en aquarel washi tape. Dus ook super leuk voor in mijn bullet journal! Ik kocht 6 setjes. Één setje kost € 0,79.
Washi tape DIY action diverse setjes
De geopende setjes:
Washi tape DIY action wolken aquarel sterren

Washi tape DIY action set cactus

Washi tape DIY action hartjes

Washi tape DIY action getekend camera

Washi tape DIY action getekend wimpers pijlen

Washi tape DIY action aquarel

Wat doe ik met washi tape?

Washi tape in mijn bullet journal

In mijn bullet journal gebruik ik graag washi tape. Maar ik had nog geen washi tape overzicht pagina achterin. Nadat ik deze tapejes had gekocht, vond ik het toch wel leuk om ook zo’n pagina te maken. Ik moet wel eerlijk zijn, dit zijn natuurlijk niet al mijn washi tapejes :-). De washi tapes die je ziet wil ik graag de komende maanden gaan gebruiken.
Washi tape collectie pagina bullet journal
Verder gebruik ik washi tape in heel mijn bullet journal, voor inspiratie zie artikelen over mijn bullet journal.

Kaarten maken met Washi tape

Al eens eerder maakte ik kaarten met washi Tape, maar door mijn nieuwe washi tape was ik geïnspireerd om nog een paar kaartjes te maken. De basis van de kaartjes was een blanco gekleurde kaart van de Action. Inspiratie deed ik op via Pinterest.
Washi tape DIY action kaarten maken

Washi tape DIY action zelfgemaakte kaart

Washi tape vlaggetjes maken

Waarvoor gebruik jij washi tape?

Gerelateerde artikelen:

Review: Action Krimpfolie (shrink foil set)
Review: Action DIY Magneet vellen
Review: Kruidvat handlettering & doodling
Review: Xenos DIY inspiratiemagazine
Review: Fotoprinter Canon Selphy CP1200
Review: HP Sprocket, pocket mini fotoprinter
Review: AliExpress Pigma Micron, Yeah of bleh?
Review: Action Bullet journal vs Leuchttrum1917

Voor meer reviews: klik hier

© Nobody ELSe

Reclame

10 reacties

  1. Wat een leuke collectie washitape. Daar kun je alle kanten mee op. Ga ook meer tape gebruiken voor mijn zelfgemaakte kaarten. Goed idee! Ben benieuwd naar de volgende toepassingen.

  2. Wat heb je mooie kaarten gemaakt. Heel leuk gedaan. Ik heb ze ook gezien bij Action Els. Daar kun je leuke spulletjes kopen voor weinig geld. Je kunt mooie dingen van maken.

  3. Ik heb nog nooit washitape gekocht, had geen idee dat je er zo’n leuke dingen mee kan. Dus misschien, wie weet 🙂
    De vlaggetjeslijnkaart is hier ook favoriet, hoewel de andere kaarten ook prachtig zijn!

  4. Ik gebruik mijn washi tape om mijn maandkalenders aan mijn kastdeuren te plakken. Ideaal. Jouw gemaakte kaartjes zijn ook super leuk. Mijn tapejes zijn bijna op, tijd om te gaan shoppen!

  5. Wat een gave setjes hebben ze weer bij Action! Ik ga dit weekend zeker weer eens een kijkje nemen 🙂 Mooie kaarten ook! Ik vind vooral die met de vlaggetjeslijn erg leuk bedacht en mooi gemaakt!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL