Tekenen #20: Digitaal tekenen #4, mijn eigen tekeningen maken, met uitleg

10 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat zijn ze mooi geworden, echt talent heb je…

 2. Connie schreef:

  Geweldig,Els. En idd de ontwikkeling in jouw creatieve talent zo mooi te zien👌🏻

 3. M.-Th. schreef:

  Wow, Els, wat mooi èn origineel. Een bijzonder resultaat en dat voor de eerste keer dat je zelf deze figuurtjes ontworpen hebt. Vooral het hondje is prachtig; je zou het zo willen aaien. Ik vind het leuk getuige te zijn van de ontwikkeling van je tekentalent. Ga vooral zo door!!👍

 4. lifestylemommys schreef:

  De konijntjes vind ik het mooist maar de dino’s zijn ook erg leuk. Heel bijzonder dat je dat kunt zo. Gaaf!

 5. Meili schreef:

  Heel mooi Els, heb ik weer voorbeelden om iets na te tekenen 🙂

 6. Wauw ze zijn echt prachtig. Ik wil ook leren tekenen op mijn ipad. Alleen vind zo moeilijk met elke penselen etc. je beste kunt werken. Welke penseel krijg jij met schetsen? en welke voor de omlijning? Hoe weet je waar je schaduw moet maken?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL