Bullet journal #13: Nieuwe start voor 2019

18 Responses

 1. Kelly schreef:

  Ziet er echt super mooi uit! Ik zou willen dat de mijne er zo uit zag..
  Alleen een vraagje: wat ga je neerzetten bij blog statistieken? In ieder geval niet aantal bezoekers ?

  Ga zo door en ik ga je zeker volgen voor meer leuke bujo ideeën.

 2. Nouk-san schreef:

  Dat ziet er goed uit! Ik heb nu een gouden bujo en de volgende wordt juist koper, haha. Ik maak alleen de boekjes wel helemaal af, want ik vind het zonde om met 100 pagina’s over een nieuwe te beginnen. En ik doe ook Leuchtturm nu constant omdat ik ook dezelfde boekjes wil hihi. Vorige was wit!

 3. wil ploij schreef:

  ga het dit jaar proberen het te maken ga zo door

 4. Bernardine schreef:

  Natekenen kun je als de beste en het leuke is, over een jaar weet je dat niet meer en ziet het er leuk zelf getekend uit. En als je het veel doet, dan gaat dat uit jezelf tekenen vanzelf ook beter hoor. Ik vind je bladzijden leuk!

 5. Kreanimo schreef:

  Heel mooi, Els.

  Je blog doet het goed. En plannen is key hè ❤

 6. Michelle schreef:

  Wauw dat ziet er weer prachtig uit! Ik kijk alweer uit naar als je BuJo gerelateerde blogjes. Soms begint het bij mij ook weer te kriebelen, maar ik weet na twee pogingen al wel dat het niet helemaal voor mij is weggelegd. Te perfectionistische..

  • Els schreef:

   Misschien toch gewoon beginnen :-)? Er zijn ook systemen met losse pagina’s. Dan zou je ook een pagina die je niet mooi vind kunnen weggooien. Maar ik snap je wel hoor, heb ook echt moet leren te leven dat sommige pagina’s gewoon niet mooi zijn :-(.

 7. Morgaine schreef:

  Jeetje mina, ik heb mijn Pimpelmees 2019 besteld dit keer, en is gisteren binnen gekomen, dat is op zich al een voorgedrukte bulletjournaal en wat er niet in zit, kan ik zelf aanmaken alsnog, hahaha zitten zelfs knutselpagina’s in, kwam ik van de week achter in mijn agenda van dit jaar, noooit gezien zelfs. 😉 Ik hou het lekker in tact!

  Of ik nu komend jaar meer ga knutselen en doen? Schrijven zeker wel… daar is meer dan genoeg ruimte voor, maar dat plakken en knippen, voor mij blijft het toch iets meer zakelijk denk ik, B12 nu afbouwen etc…. veel rekenwerk. 😉

  X

 8. Connie schreef:

  Het ziet er weer geweldig uit. Wat mooi getekend. Daar kun je Het hele jaar van genieten!

 9. M.Th. schreef:

  Je zegt dat je zelf niet goed bent in het verzinnen van tekeningetjes; je kunt ze anders wel héél goed natekenen of zelf een interpretatie geven van een voorbeeld. Het ziet er allemaal heel goed uit, Els, complimenten.

 10. Romy schreef:

  Wauw, echt ontzettend leuk gedaan zeg! Wat een mooie opzet al! En ik ben jaloers op jouw tekentalent. Zo mooi gedaan allemaal!

 11. Myriam schreef:

  Oh, dat ziet er al fantastisch uit. Ik heb nog een leeg bullet journal liggen.. Misschien moet ik er toch ook eens aan beginnen want het lijkt mij wel leuk om op ‘t einde van het jaar in terug te bladeren.

 12. lifestylemommys schreef:

  Ooooh wat is het mooi geworden, en zo lekker overzichtelijk! Hier hou ik van. Ik ben inderdaad al begonnen en heb de maandoverzichten klaar waar ik telkens in schrijf welke artikelen ik geplaatst heb. Alleen moet ik daar nog tekeningen bij maken, dat komt nog wel hihi.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL