Reclame

Bullet journal #30: De maanden van de herfst 2021

bullet journal herfstmaanden 2021 inspiratie uitleg
Reclame

bullet journal herfstmaanden 2021 inspiratie uitleg
Het is weer tijd om pagina’s te laten zien uit mijn bullet journal. Dit keer de pagina’s uit mijn black journal van de maanden september, oktober en november. Natuurlijk met uitleg en vertel ik uitgebreid wat ik heb gebruikt.

Mijn Black journal, bullet journal

Na een tijdje gestopt te zijn met mijn gewone bullet journal ben ik weer aan de slag gegaan in een black journal. Een bullet journal met zwarte pagina’s. Dit keer niet een strak schema elke maand van pagina’s die ik moet maken, maar maak ik voor elke maand alleen één overzicht en daarnaast maak ik pagina’s als ik zin heb. Denk dan aan een quote, een herinnering vastleggen of gewoon een foto.

Maandpagina September

In de maand september gingen we op vakantie naar Zandvoort, om alvast in de stemming te komen gaf ik de maand een strand thema. Als eerste zette ik de basis op met een lichtblauwe gelpen (MUS, mijn black journal pennenset). Met potlood maakte ik een schets van een standlandschap. Met kleurpotloden (ik gebruik het merk Faber-Castell) kleurde ik mijn schets in.
black journal thema strand inspiratie september

Advertentie

bullet journal thema inspiratie september

black journal thema pagina's ideeen inspiratie

Maandpagina oktober

Bosdieren zijn altijd leuk. Als eerste maakte ik met stempelinkt, mal en sponsje wolken en gras. Voor een complete uitleg zie: Knutselen: Uitleg stempelen met verschillende technieken (techniek 3).

Oeps, foutje
Daarna zette ik de basis op met een lichtblauwe gelpen (MUS, mijn black journal pennenset). Echt super stom, ik schreef gewoon ‘September’ in plaats van ‘Oktober’. Met een gum heb ik de gelpen zo veel mogelijk weg proberen te gummen. Daarna heb ik met een zwarte fineliner de lijntjes van de foute letters donkerder gemaakt. Toen even laten drogen en ‘Oktober’ geschreven. Nu valt het bijna niet meer op :-).

De achtergrond vond ik nog iets te leeg. Daarom maakte ik met kleurpotloden (ik gebruik het merk Faber-Castell) rechts nog een boom. De pagina versierde ik verder met afbeeldingen (Stempels Hello Bluebird) ingekleurd met Twinmarkers.
black journal maand oktober inspiratie herfst thema
black journal stempels inkleuren kleurpotloden uitleg

Maandpagina november

Advertentie

Voor november wilde ik eens een andere opzet. Ik maakte allemaal vierkantjes van 5 x 5 vakjes. Daarin zette ik de letters van de maand en de dagen op een willekeurige plek wel van links naar rechts), zodat ik tussen de dagen nog vakjes had om te versieren. Voor deze basis gebruikte ik de Chalk markers van DecoTime (Action). Echt aanraders!

Deze maand is dus een beetjes anders, maar achteraf had ik dat beter niet kunnen doen. Gauw weer terug naar mijn originele basis, deze heeft meer ruimte voor creativiteit :-).
black journal bullet journal november

Pagina’s met quote/zin

Deze twee pagina’s met een zin herken je misschien al. Deze maakte ik eerder in een review over de Action parelmoer verf. De opzet van deze pagina’s maakte ik eerst met potlood. Deze lijnen heb ik vervolgens overgetrokken met een witte gelpen. Later bracht ik de verf aan.
Acryl parelmoer verf action black journal regenboog

Acryl parelmoer verf action black journal

Heb jij achteraf wel eens spijt van een pagina in je bullet journal, black journal of agenda?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #29: De maanden van de zomer 2021
Bullet journal #28: De maanden van de lente 2021
Bullet journal #27: De winterse maanden van 2020/2021
Bullet journal #26: De herfstmaanden van 2020
Bullet journal #25: De zomerse maanden van 2020
Bullet journal #24: Een nieuw begin in mijn black journal

Advertentie

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

Reclame

3 reacties

  1. De pagina’s zijn weer erg mooi. Die van september van het strand, word er bijna jaloers van zo’n creativiteit. Complimenten hoor!

  2. Wauw, ze zijn weer super gaaf geworden 😍 soms heb ik wel eens spijt van een pagina maar dan probeer ik er maar niet te lang bij stil te staan en meer aandacht te besteden aan de volgende 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.