Kaarten maken #87: Kaart in een doosje maken, inspiratie en uitleg (deel 2)

4 Responses

 1. gillian sillis schreef:

  In antwoord op de gestelde vraag … Ik heb geen favoriet. Ik gebruik gewoon wat er het beste past bij waarvoor het moet dienen. Hoewel ik wel als ik erover nadenk minder kant en klaar gekochte afbeeldingen gebruik ook al heb ik er al stapels van liggen omdat ik altijd verliefd wordt op zulke zaken.

 2. gillian sillis schreef:

  Mijn favorieten deze keer zijn:

  – Bij de jungle is het zo leuk dat die diertjes komen piepen, er wat bladeren extra versieren en dat er een roos lintje op de kanten hangt wat dat geeft het iets extra

  – De auto “just married” met al die ballonnen kan niet beter weergeven hoe blij je bent voor de personen aan wie je dit geeft. En dan die blikjes die je gecreëerd hebt … Super gewoon!

 3. lifestylemommys schreef:

  Haha lastige vraag. Ik gebruik het liefst zoveel mogelijk (lees: ik haal veel uit de kast om vervolgens een select deel te gebruiken haha). Maar dit soort doosjes zijn geweldig. Ik heb gisteren weer zo’n groot papierblok gehaald om in de vakantie doosjes te maken voor de kinderen om te versieren. Het waren van die magische achtergronden een beetje in de stijl van zeemeermin/eenhoorn/galaxy

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.