Kaarten maken #84: Kaart in een doosje maken, inspiratie en uitleg

7 Responses

 1. gillian sillis schreef:

  De zeemeerminnen is mijn favoriet omdat ik het zo super vind dat je daar met een transparante zijde hebt gewerkt waardoor je lekker naar binnen kan gluren en het kleine tafereel al kan zien. En ik moet eerlijk zijn, ik vind de figuurtjes hier ook heel leuk. Heb ze je al zien gebruiken op andere kaart ideeën maar ze blijven leuk om te zien, zeker door wat jij er mee doet.

  De taart heeft ook wel iets extras door de vele ballonen en met hoe je ze hebt bevestigd lijkt het echt alsof ze uit het doosje wegvliegen dat iemand net heeft geopend.

 2. Maia schreef:

  Super leuk! Ik heb de afgelopen jaren al diverse box kaarten gemaakt en was van plan om wat inspiratie te zoeken voor een verjaardags versie. Toevallig kwam ik je blog tegen, leuke inspiratie hier maar hoe kan ik dit blog volgen…of kan dat alleen maar via Instagram?
  Groetjes Maia

  • Els schreef:

   Wat leuk dat je mijn blog wilt volgen :-). Dit kan via email, facebook en instagram. Rechts op mijn blog zien je de icoontjes en een balk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief :-).

 3. lifestylemommys schreef:

  Ik heb jaren geleden eens zo’n doosje gemaakt blijkbaar aangezien ik die laatst tegenkwam op mijn privé instagram haha, superleuk!!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.