Kaarten maken #60: Nieuwe snijmallen van Action (Zomer 2020)

27 reacties

 1. MiMi schreef:

  Gewoon dubbelzijdig tape op de achterkant van het papier, pas daarna de snijmal met de papier door de machine halen, daarna heb je een soort sticker. ☺️

 2. Tamara schreef:

  Hoi, mag ik vragen hoe je die tekst van ‘hiphiphooray’ er kan opplakken zonder lijmresten op je kaart te krijgen? Groetjes tamara

 3. Heidi schreef:

  • Vind ze echt mooi.
  • Was al van plan om zo dingen te kopen, want lijk me echt super leuk.

 4. Craftyvox schreef:

  Het was even goed zoeken – zelagen helemaal onderop een dikke stapel met “oude” mallen – maar ik heb ze inmiddels gevonden en mijn favorieten mee naar huis genomen. Yay!

 5. Eva schreef:

  Super leuk Els

  ik heb die nieuwe mallet nog helemaal niet
  gezien. Zijn ze er al
  lang?
  Wat heb je het weer duidelijk uitgelegd……dank daarvoor

 6. Lea schreef:

  Bij ons in zuid-Limburg zijn de nieuwe mallen nergens te koop. Overal liggen de oude. Zo jammer. Heel leuke kaarten trouwens.

 7. heremans greta schreef:

  Dag Els heel goeie site al veel van geleerd en gemaakt bedankt

 8. Morgaine schreef:

  De cirkels met vogel, vlinder en boom 😀

  X

 9. ester wamelink schreef:

  hoi Els,ik vind je kaarten schattig en had het geluk de snijmallen te kunnen kopen.Nog even een kleine tip ipv lijmspray kun je ook op de achterkant van je papier de dunne dubbelzijdige tape van de action in strookjes onder elkaar plakken ( ter grootte van bv je vlinder) en dan op de goede kant uitsnijden en dan de bescherming aan de achterkant weghalen om op te plakken. Dit werkt ideaal met kleine of gedetailleerde onderdelen en ik vind het prettiger dan met lijmspray omdat het minder “knoeit”.

 10. Ze zijn weer leuk! Vooral die vosjes <3

 11. Ann VERSTREKEN schreef:

  Hallo Els, Fijn dat je al die leuke dingen maakt en er dan ook nog eens heel goede uitleg bij geeft. Dankjewel. Nu ik de toffe malletjes had gezien waar je weer mooie kaartjes mee hebt gemaakt ben ik natuurlijk vlug naar de Action gereden. Daar gekomen waren de malletjes er niet. Anderen wel maar niet het vosje en de voorraadpot. Toen ik er achter vroeg werd ik helemaal niet vriendelijk geholpen. Teleurgesteld door de onvriendelijk winkelbediende en met spijt dat de malletjes er niet waren ben ik da maar vertrokken. Zo spijtig!

 12. Dinja schreef:

  Er is zoveel te maken met snijmalletjes! Ik ben zelf altijd bang dat als ik zo’n snijmachine (ik noem hem altijd stansmachine) koop dat ik hem amper ga gebruiken. Jammer want zo moet ik veel leuke malletjes laten liggen (maar ik heb al zoveel hobby’s…)
  De schudkaarten met de mason jars vind ik echt heel leuk!

 13. Ria Scholtes schreef:

  Wil je uitleggen hoe je cirkels uit je voorbeeld zo krijgt dat ze maar gedeeltelijk doorsnijden ? vind je kaart overigens fantastisch !!!

 14. Jenn schreef:

  Wat leuk weer!

 15. craftyvox schreef:

  Superleuk! Toevallig net vanochtend nog bik de Action geweest maar de knutselafdeling hier ziet er nog steeds wat sneu uit… hopelijk wordt e.e.a. snel weer aangevuld en zijn dan ook alle leuke nieuwe dingen beschikbaar!

 16. Myriam schreef:

  Toffe ontwerpen!

 17. Connie schreef:

  Geweldig! Snel naar de action!😃 Weer hele leuke ideeën.

 18. lifestylemommys schreef:

  Wat leer ik toch altijd weer veel van jouw leuke ideeën met die mallen 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.