Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4

6 Responses

 1. Heidi schreef:

  • Wat leuk ziet hij der weer uit. Vind heel mooi met die hondjes en de zeemeermin.

 2. Romy schreef:

  Wat een leuke vrolijke pagina’s allemaal! Echt supermooi gedaan! Ik vind vooral de Hawaiaanse pagina’s geweldig.

 3. Connie schreef:

  Wat een werk, Els. Maar heel erg leuk en zo is het natuurlijk wel een unieke agenda aan het worden.👍🏻

 4. Morgaine schreef:

  Ik neem mij al dagen of weken zelfs voor, om weer eens mijn dankbaarheids dagboek bij te gaan werken en lijstjes te maken met wat ik nog graag wil, maar het komt er gewoon niet van, je hebt mijn haakwerk gezien, zit op een kwart nu van inhaken, en de dagen zijn nu te warm om ook maar iets te doen. Zou je denken, juist mooi om te gaan schrijven, lekker rustig, maar nee… hahahaha

  De zeemeerminnen vind ik echt helemaal top in jouw agenda!

  Overigens als ik al ga tekenen of zelfs nu mijn diagram aftekenen gebruik ik de 2 mm? stabilo stift set… heb al mijn tekenspullen en ecoline ook hier, neem ik mij ook telkens voor, maar het komt er echt niet van, huishouden en zorgen voor mijn vent neemt tot heden telkens veel tijd in beslag en dat uurtje wat ik dan even kan zitten, is het haakwerk.

  X

 5. lifestylemommys schreef:

  Ik word er heel vrolijk van, vooral van het thema Hawaii 😁☀️

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.