Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4

uitleg agenda versieren persoonlijk maken
Reclame

  uitleg agenda versieren persoonlijk maken
Het versieren van mijn Mascha planner vind ik erg leuk om te doen. In dit artikel vertel ik over de weken die ik heb versiert, hoe ik dit heb gedaan en wat ik heb gebruikt. Je kunt deze ideeën, inspiratie en thema’s ook gebruiken in een gewone agenda of in je bullet journal :-).

Agenda/planner versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda, ik gebruik de Mascha planner. Per week vertel ik hoe ik deze week heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van de Action, MUS en AliExpress. Maar omdat ik deze al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies zo meer te koop zijn :-).

Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn planner steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik als dingen die ik moet doen op die dag, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten en de onderste rij is voor activiteiten. Dat is eigenlijk het agenda gedeelte. Mijn planner neem ik ook nooit mee. Deze ligt standaard op mijn bureau. Mijn echte agenda staat in mijn telefoon.

Week 27: Thema Zomers kleurrijk
Soms heb je in een week niet zoveel inspiratie. Dat had ik deze week. Alle stickers die je ziet komen uit het stickerboek van MUS ‘Mijn bullet journal stickers’. Daarnaast gebruikte ik alleen nog maar licht blauwe washi tape. Toch is het best een vrolijke pagina geworden.
Mascha planner versieren ideeen maand juli zomer

Advertentie

Week 28: Thema Zomers feestje
Bij een zomerse week hoort een zomers thema. De basis van deze pagina maakte ik met stickers uit het stickerboekje van MUS. Verder gebruikte ik nog effe washi tape en washi tape met een gouden ananas (AliExpress). De afbeeldingen van de ananas, meloen, flamigo en het woord PARTY heb ik al langer in huis. Geen idee waar ik die ooit kocht :-).
Agenda versieren ideeen Action inspiratie

Week 29: Thema Hondjes
De basis van deze week is effe washi tape en stickers uit een MUS stickerboek. De hondjes zijn clear stamps die ik op wit papier heb gestempeld. Deze heb ik vervolgens ingekleurd en uitgeknipt. Met pritt plakte ik deze op de pagina.
Agenda versieren stempels kleurpotloden

Week 30: Thema Zomer
Eigenlijk een hele simpele pagina. Met stickers uit een stickerboekje van de Action maakte ik deze pagina. Lekker vrolijk en kleurrijk. Omdat ik stickers uit hetzelfde boekje heb gebruikt passen ze ook goed bij elkaar.
Agenda versieren stickers Action

Week 31: Thema Hawaii
Bij deze pagina begon ik met kleuren van het strand en de palmboom. Verder plakte ik washi tape en stickers op deze week van de dagen, de maanden en wat te doen.

Daarna stempelde ik clear stamps op een apart papiertje die ik ook inkleurde met kleurpotloden. Ik gebruikte hiervoor mijn Faber-Castell potloden. De stempels zijn van MFT. De gestempelde figuurtjes knipte ik nauwkeurig uit. Deze plakte ik met Pritt op de pagina.
persoonlijke agenda maken inspiratie thema Hawaii

Week 32: Thema Zeemeerminnen
Bij deze pagina begon ik met kleuren van de blauwe golven. Daarna stempelde ik clear stamps op een apart papiertje die ik ook inkleurde met kleurpotloden. De stempels zijn van MFT. De gestempelde zeemeerminnen, schelpen, vissen en schildpad knipte ik nauwkeurig uit.

Advertentie

Op de golven plakte ik blauwe washi tape en de dagen van de week, sport, to do, goals en habit komen uit het stickerboek van MUS. De zeemeerminnen, schelpen, vissen en schildpad plakte ik met Pritt in mijn agenda. De pagina versierde ik verder nog met vissen en planten, dit zijn ook stempels.
Agenda versieren kleurpotloden Faber Castell

Week 33: Thema Zomerse vibes
Deze week koos ik ervoor om even snel een week te maken met stickers. Deze week had ik gewoon niet zoveel tijd (en zin) om zelf te gaan tekenen. Deze stickers komen uit een ouder stickerboekje van de Action.
Agenda versieren stickerboekje action

Week 34: Thema Avocado
Week 34 is mijn eerste week in mijn nieuwe agenda/planner. Je zult niet zoveel verschil zien ;-), het is namelijk precies dezelfde planner, de business edition van de Mascha planner (deze editie is helaas niet meer te koop 🙁 ). Deze werkt voor mij gewoon heel fijn en door de rustige basis makkelijk te versieren. Voor week 35 koos ik voor stickers met avocado’s (gekocht bij Action, ze lagen bij de knutselspullen voor kinderen). Verder gebruikte ik nog washi tape.
mascha planner versieren stickers action

Week 35: Thema Mexico
Bij deze week gebruikte ik dezelfde stickerset als bij week 34, naast de avocado’s zaten er ook veel stickers in met een Mexicaans thema. Ik vind stickers altijd super leuk om te gebruiken. Verder versierde ik de pagina met een strand en kleurrijke patronen. Deze tekende ik met kleurpotloden.
mascha planner inspiratie ideeen kleuren

Wat voor knutselspullen gebruik jij graag in je agenda, planner of bullet journal?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner versieren #3 (Mascha planner)
Knutselen: Agenda/planner versieren #2 (Mascha planner)
Knutselen: Mijn nieuwe agenda versieren (Mascha planner)

Advertentie

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.
© Nobody ELSe

6 reacties

  1. Ik neem mij al dagen of weken zelfs voor, om weer eens mijn dankbaarheids dagboek bij te gaan werken en lijstjes te maken met wat ik nog graag wil, maar het komt er gewoon niet van, je hebt mijn haakwerk gezien, zit op een kwart nu van inhaken, en de dagen zijn nu te warm om ook maar iets te doen. Zou je denken, juist mooi om te gaan schrijven, lekker rustig, maar nee… hahahaha

    De zeemeerminnen vind ik echt helemaal top in jouw agenda!

    Overigens als ik al ga tekenen of zelfs nu mijn diagram aftekenen gebruik ik de 2 mm? stabilo stift set… heb al mijn tekenspullen en ecoline ook hier, neem ik mij ook telkens voor, maar het komt er echt niet van, huishouden en zorgen voor mijn vent neemt tot heden telkens veel tijd in beslag en dat uurtje wat ik dan even kan zitten, is het haakwerk.

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.