Review: Action Aquarelblok met dessins

14 Responses

 1. Mooi zeg! Vooral die met die vlindertjes vind ik heel mooi gelukt. Ik zou hem zo in mijn dochter’s kamer ophangen.

 2. Michelle schreef:

  Wat een gaaf effect zeg! Mooi gemaakt

 3. Miss schreef:

  Oooh, wat leuk zijn deze, wil ik ook zeker eens proberen!

 4. Esmay schreef:

  Wat ziet dit er ontzettend leuk uit! Het lijkt wel alsof Action de laatste tijd zich veel meer aan het richten is op de verkoop van dit soort dingetjes.

 5. Morgaine schreef:

  Nou ja, was ik gisteren bij de Action, hahahaha maar mijn mindset was knopen, of eerder nog kralen maar vond knopen en ook nog bedeltjes! Allen onder een euro, dus die zijn mee naar huis gekomen, hahahaha

  Dit ziet er ook heel goed uit, en ja dit soort vellen ben je dan ook snel klaar mee, en dat opdrogen het zal nooit glad opdrogen, dat heeft alles met het spannen te maken wat je van tevoren moet doen, maar hier erg lastig denk ik, of je moet ze maken om in te lijsten, dan is de kans groot dat het iets beter gaat 😉

  X

 6. Angèlique schreef:

  Ja deze heb ik gezien! Leuk zijn ze

 7. de DIY Diva schreef:

  Leuk, vooral dat blad met die tekst. Maar jammer dat het niet glad blijft, dat is toch het belangrijkste…

 8. Leonie schreef:

  Ik heb hem ook, hij is zo leuk inderdaad!

 9. Ilse Verhoeven schreef:

  Steeds meer technieken maken ze gewoon ‘ready to use’.

  Het ziet er wel leuk uit, maar ik zou dit zo snel beu zijn…. Daar ken ik mezelf te goed voor.

  Leuk die reviews die je doet! 🙂

 10. Connie schreef:

  Wat leuk, nog nooit eerder gezien. Mooie techniek.

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Jammer dat het kleine vellen zijn en je zo klaar bent. Maar wel fijn voor even iets leuks te knutselen tussendoor!

 12. zazazoobeauty schreef:

  Wat superleuk zeg!!

 13. Inge schreef:

  Wat een vrolijkheid in je kamer als je die zou ophangen! Ik dacht heel even dat het andersom zou werken, zoals je bij kalligrafie en handlettering veel ziet met bladgoud, maar dit is ook leuk inderdaad!

 14. Marion schreef:

  Die zijn wel heel erg leuk zeg! Ga ik Onthouden!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL