Review: Action Aquarelblok met dessins

Action review aquarelblok met dessins
Vandaag de laatste review van de producten die ik laatste shopte bij de Action en de HEMA. Vandaag een review van één product van de Action, een aquarelblok met folie dessins. Benieuwd naar wat het product is en wat ik ervan vind? Lees dan gauw verder :-).


Dit aquarelblok kocht ik voor € 1,59 bij de Action.
Action aquarelblok met dessins

Eerste indruk

Het blok is niet zomaar een aquarelblok. In het blok zitten 12 vellen papier met daarop een print van goud en transparante folie. De bedoeling is dat de aquarelverf/waterverf niet hecht op de 2 verschillende folies. De eerste indruk is goed. De vellen zijn redelijk dik en de prints zien er netjes uit.
Action aquarelblok met folie designs

Aan de slag

Ik was zelf heel benieuwd naar het effect van de folie prints en reactie van de verf. Bij de eerste veeg met aquarelverf was het effect gelijk goed te zien :-). De verf die op de folie kwam, heb ik makkelijk kunnen verwijderen met keukenpapier. Door de folie hecht de verf niet.
aquarelverf met goud folie
Dit was het eindresultaat van het eerste vel dat ik schilderde:
Aquarel met folie vlinders
Ik had gelijk de smaak te pakken, daarom maakte ik er nog 4 :-).
Aquarel met folie bloem

Aquarel met folie vlakken

Aquarel met folie quote

Aquarel met folie bloemen

Conclusie

 • Tijd: ongeveer 10 minuten per vel
 • Moeilijkheid: Makkelijk
 • Eindcijfer: 8,5

Dit product verdient voor mij wel een dikke 8,5 :-). Ik vind het effect heel leuk en het is makkelijk om te doen. Ik zal zeker adviseren om dit product te kopen. Het is alleen wel jammer dat je heel snel klaar bent met één vel. Daarnaast beloven ze op de achterkant dat de vellen papier glad opdrogen, dat is helaas niet het geval. Maar dat is maar een klein minpuntje.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Action Cadeaudoosjes Decotime
Review: Action vilten figuur hert
Review: Boek “My felt doll” van Shelly Down
Review: Diverse knutselpakketten Action, Aldi en SoLow
Review: Chinees DIY knutselpakket
Review: Maak je eigen chocoladeletter Action
Review: Minion spaarpot verven van de Action
Review: Uiltjes slinger maken van Action
Review: Decotime Maak je eigen cadeaudoosje
Review: Decotime Decoreer je eigen doosje Action

Voor meer reviews: klik hier

© Nobody ELSe

Tags: , , ,

14 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Mooi zeg! Vooral die met die vlindertjes vind ik heel mooi gelukt. Ik zou hem zo in mijn dochter’s kamer ophangen.

 2. Michelle schreef:

  Wat een gaaf effect zeg! Mooi gemaakt

 3. Miss schreef:

  Oooh, wat leuk zijn deze, wil ik ook zeker eens proberen!

 4. Esmay schreef:

  Wat ziet dit er ontzettend leuk uit! Het lijkt wel alsof Action de laatste tijd zich veel meer aan het richten is op de verkoop van dit soort dingetjes.

 5. Morgaine schreef:

  Nou ja, was ik gisteren bij de Action, hahahaha maar mijn mindset was knopen, of eerder nog kralen maar vond knopen en ook nog bedeltjes! Allen onder een euro, dus die zijn mee naar huis gekomen, hahahaha

  Dit ziet er ook heel goed uit, en ja dit soort vellen ben je dan ook snel klaar mee, en dat opdrogen het zal nooit glad opdrogen, dat heeft alles met het spannen te maken wat je van tevoren moet doen, maar hier erg lastig denk ik, of je moet ze maken om in te lijsten, dan is de kans groot dat het iets beter gaat 😉

  X

 6. Angèlique schreef:

  Ja deze heb ik gezien! Leuk zijn ze

 7. de DIY Diva schreef:

  Leuk, vooral dat blad met die tekst. Maar jammer dat het niet glad blijft, dat is toch het belangrijkste…

 8. Leonie schreef:

  Ik heb hem ook, hij is zo leuk inderdaad!

 9. Ilse Verhoeven schreef:

  Steeds meer technieken maken ze gewoon ‘ready to use’.

  Het ziet er wel leuk uit, maar ik zou dit zo snel beu zijn…. Daar ken ik mezelf te goed voor.

  Leuk die reviews die je doet! 🙂

 10. Connie schreef:

  Wat leuk, nog nooit eerder gezien. Mooie techniek.

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Jammer dat het kleine vellen zijn en je zo klaar bent. Maar wel fijn voor even iets leuks te knutselen tussendoor!

 12. zazazoobeauty schreef:

  Wat superleuk zeg!!

 13. Inge schreef:

  Wat een vrolijkheid in je kamer als je die zou ophangen! Ik dacht heel even dat het andersom zou werken, zoals je bij kalligrafie en handlettering veel ziet met bladgoud, maar dit is ook leuk inderdaad!

 14. Marion schreef:

  Die zijn wel heel erg leuk zeg! Ga ik Onthouden!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top