Reclame

Voorbeelden tutorial poesjes

voorbeelden poesjes van vilt
Reclame

voorbeelden poesjes van vilt
Vandaag is er een soort van katteninvasie op mijn blog ;-). Ik laat je mijn vilten poesjes zien die ik maakte met behulp van mijn tutorial poesje maken van vilt. Ben je benieuwd naar mijn verschillende creaties? Lees dan gauw verder :-).


Dit poesje herken je misschien nog van de tutorial zelf?
poesje vilt grijs
Misschien komt deze je ook bekend voor? Deze stuurde ik op met het cadeau uitwissel project #echtpostiscool
vilten poesje bruin-zwart
Dan komen nu mijn favoriete nieuwe poesjes. Toen ik er meer aan het maken was bedacht ik me dat het wel leuk is om ze ook streepjes te geven, net zoals sommige katten dat hebben. Deze variant heb ik gelijk in 3 kleuren gemaakt :-).
vilten poesje rood

katje van vilt grijs

poesje van vilt bruin

Wat vind je van mijn poesjes die ik heb gemaakt?

Wil je ook zo’n poesje maken?

Wil je nu ook zo’n poesje van vilt maken? Dat kan :-). Voor de uitgebreide tutorial met gratis patroon, foto’s en werkbeschrijving, klik hier ->.

Deel jouw creaties!

Heb je ook door middel van mijn tutorials of DIY’s vilten beestjes of iets anders gemaakt? Zou je die willen delen? Ik vind het erg leuk om creaties van bezoekers van mijn site te zien :-). Daarnaast plaats ik ook regelmatig foto’s van bezoekers op mijn blog. Dus vind je het leuk om in een artikel genoemd te worden stuur dan vooral je foto naar me op, dat kan via Facebook, Twitter @NobodyELSeNL of Instagram @NobodyELSeNL.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Voorbeelden tutorial Schattig schaapje
Voorbeelden van de tutorial hondjes van vilt
Voorbeelden van de tutorial vogels van vilt
Voorbeelden van olifantjes
Voorbeelden van dino’s van vilt
Voorbeelden van walvissen van vilt

© Nobody ELSe

Reclame

20 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL