Kaarten maken #43: Kerstkaarten #1 2019 met clear stamps

13 Responses

 1. Je weet als je hobbyproducten koopt op Aliexpress dat het allemaal gejatte ontwerpen van zijn Amerikaanse, Engelse en Europese hobbymerken? Ze schenden veelvuldig de auteursrechten van vele ontwerpers in de hobbybranch wereldwijd die daar de dupe van zijn! Ik ken zelf ook een aantal ontwerpsters en werk bij een hobbybedrijf die producten maakt voor kaarten maken en ik kan je zeggen dat het triest is om te zien dat zoveel mensen massaal de namaak producten op Aliexpress kopen. Dit terwijl er veel werk en tijd in gestopt wordt om mooie hobbyproducten te ontwerpen. Deze ontwerpsters verdienen hun brood aan hun ontwerpen en tekeningen die nu massaal gejat worden. Het is jammer om te zien dat je producten van Aliexpress op je blog promoot terwijl je zo van allerlei soorten disciplines geniet!
  Kijk de producten promoten van de Action dat is prima, want die jatten geen ontwerpen maar bedenken de producten zelf, maar alles op Aliexpress is gejat. En bovendien bega je een strafbaar feit ook als consument met het aankopen van deze producten, want het zijn namaakproducten uit China die onder dezelfde wetgeving vallen als alle andere namaakproducten die de Douane onderschept bij binnenkomst in Europa en Nederland.
  Ik hoop dat je bewust ervan wordt waar je promotie voor maakt. Leuk dat je het maken van kaarten onder de aandacht brengt, maar eerlijke producten daarbij gebruiken zou nog beter zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Winnie

 2. Heidi schreef:

  Wat super leuke kerstkaartjes.
  Altijd leuk om te versturen.

 3. Mei Qi schreef:

  Aah wat leuk gedaan!!

 4. Skyblog schreef:

  Deze kerstkaarten heb je heel mooi gemaakt. Leuk gedaan. Vaak doen de mensen zelf maken. Deze kaarten zijn mooier dan in winkel liggen. Zo eenvoudig in winkel. Niet mooi. Jou wel. Wij vieren dit jaar geen kerst. Omdat onze ouders verloren van dit jaar.

 5. wil plooij schreef:

  zijn weer super leuk ben al met mijn kerstkaarten bezig gr wil

 6. Romy schreef:

  Oh wat een leukerds! Die winterlandschappen op de achtergrond zijn zo mooi, zeker in combinatie met de schattige figuurtjes op de kaarten. Onwijs leuk gedaan!

 7. lifestylemommys schreef:

  Ooooh deze zijn weer gaaf!!!

 8. M.Th. schreef:

  Mooie kaarten, hoor.

 9. Ilona Wielinga schreef:

  Aah ik vind dit er zo leuk uitzien!

 10. Simone schreef:

  Normaal maak ik altijd zelf kaarten. Alleen dit jaar doe ik dat niet. Mijn knutselspullen staan nog tot december in de opslag en heb ik dus gewoon te weinig tijd er voor. Volgend jaar maar weer!

 11. Jantine schreef:

  Ze zijn heel erg leuk, Els! Grappige stempels en die huisjes zijn erg mooi.
  Groetjes
  Jantine

 12. Connie schreef:

  Ik ben al volop bezig met de kerstkaarten. Maar deze zijn toch wel erg leuk om ook nog te maken.
  Veel werk, maar erg mooi. Deze worden zeker aan mijn collectie kerstkaarten toegevoegd. Nog tijd genoeg om ze te maken. ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.